Witam, cwicze z przerwami od 5 lat i potrzeboje rady jak dac do pieca zeby zrobic z siebie troche masy i zezby! Puki co mam suple jak hmb amino i creatyne..ale to jest zamalo!
to moje wymiary:
wzrost 180cm
waga 87kg
wiek 27
biceps,triceps 38cm
klatka 112cm
brzuch 98cm
oto wymiary z dnia dzisiejszego!
myslalem o metanabolu, i innych w tym rodzaju dopingu!
prozba o pomoc!
Może coś wiecej o sobie ?? Wiek itp...
(24-04-2012 12:45)bartek16 napisał(a): [ -> ]Może coś wiecej o sobie ?? Wiek itp...
Wiek 27
wzrost 180cm
waga 87kg
biceps,triceps 38cm
klatka 112cm
brzuch 98cm
styknie czy cos wiecej?
Hmm masz niecałe 5 lat stażu i pytasz o takie rzeczy
Dobra dieta, trening, a z metą nie masz co kombinować na tym poziomie wiedzy.
Suplementy, witaminy jak najbardziej
Bedzie troche tego wiecej bo przed 5a latami uczylem sie 3 lata break dance i tez byla silownia. suple bralem juz 6 lat temu i tak do dnia dzisiejszego. A przerwy wynikaja z melanzu wiec w takich dniach wstrzymuje sie z suplami i silownia. Jestem kucharzem wiec diety mi nie brakuje. Na silownie teraz chodze 4 czasem 5 dni co tydzien plus windsurfing 3 dni w tyg. Szamy i treningu mi nie brakuje wierz mi, tylko potrzebne mi jakies turbo.
a jakie miałeś wymiary na początku ???
rozpisz tu swój plan i dietę to coś doradzimy
Na poczatku wazyl czlowiek ok 65 max i bylem rozciagniety jak guma nie to co teraz. Ale ze wzgledu na prace, breaka juz nie tancze tylko kozystam z silowni. Nie podam Ci dokladnych wymiarow bo nie znam ale ze stycznia mialem:
35cm w lapie
102cm klatka
90cm brzuch
78kg masy
tak wiec jak porownasz sobie moje wymiary z dnia dzisiajszego troche przybylo ale nie widze zadnej zezby ani eleganckiej masy. dlatego pytam o doping. Trening robie intensywny po 2h i basen do 3 razy w tyg. pozdro
Moja zdanie na koniec jest takie, że w twoim przypadku nie ma sensu brać mety.
Zobaczymy co powiedzą inni
(24-04-2012 14:01)bartek16 napisał(a): [ -> ]Moja zdanie na koniec jest takie, że w twoim przypadku nie ma sensu brać mety.
Zobaczymy co powiedzą inni
Rozumiem, a to co bys proponowal dla kucharza??