Witam chodzi mi o coś typu super pomp . Chodzi o to, że za tydzień idzie cykl na mono i jak sądzicie do tego jakaś przed treningówka? Opłaca się w to zainwestować? Proszę o wasze opinie o takich środkach, a jak tak jakie polecacie . W miarę przystępnej cenie.
nie opłaca Ci się, nie masz tak wymagającego treningu żebyś musiał się w ten sposób pobudzać
szkoda kasy, kup sobie lepiej aminokwasy
Mam BCCA XPLODE, ale podobno nie jest zbyt dobra bo jest z domieszką
, a nie wiedziałem, ze zwykła lepsza ;p Teraz wiem
, a i BCAA postanowiłem zostawić na lekko rzeźbę nie lepiej ? ; p
robiąc rzeźbę lub redukcję BCAA też wskazane jako antykatabolik, ale na masie też można brać
a jeżeli chcesz żeby cię trochę pobudziło na siłownie to Tauryna lub AAKG, ale serio nie sądzę
by Ci to było potrzebne na tym etapie
tylko tak jak zawszę mówię, każdy i tak zrobi po swojemu
Nie chciałem się dowiedzieć. Bo to chyba to tak samo jak z początkami jak z cyklem, na pierwszych zawsze najlepiej idzie, i lepiej zacząć od słabszego, i z czasem mocniejsze, tak samo jak to z odżywkami wszystko z czasem, kolega mi tłumaczył tak : wyobraź sobie że masz wyścig, masz nitro zużywasz je na samym starcie.. Podobno kreatyna z czasem przestaje działać coraz mniej, więc chyba wtedy się stosuje tego typu przed treningówki, dla lepszego pobudzenia tak, chyba też nie widzę sensu brania AAKG, wg tauryna jest w kreatynie bo jest z dodatkiem, teraz wiem, że lepiej kupywać "czystą" kreatynę, będę wiedział na przyszłość, tak samo jak z BCAA.
Na pompę to warzywa kapustne, albo wit.C
reszta j/w
Dokładnie j/w
Jak ja lubię te twoje wypowiedzi kwachu ^^
Zakup sobie BCAA czyste, do tego możesz też EAA dać.
Witaminki rzecz jasna też.
Kreatyna zawsze działa trzeba tylko robić od niej przerwy , ja dziś skończyłem Xpand'a mogę polecić ale początkującym to pół miarki , chociaż i tak zgadzam się z wypowiedzią Brothera jeśli nie masz ciężkiego treningu to nie potrzeba