21-02-2012, 20:03
Stron: 1 2
21-02-2012, 20:10
Zalezy jakie suplementy masz na mysli z poszczególnych firm ?
21-02-2012, 20:13
Co myslisz o tych pozostałych firmach niby kazdy kupuje treca i olipa a reszta firm ???
21-02-2012, 20:15
Zależy co chcecie kupić
Trec nie oszukuje na składzie i ma całkiem smaczne odżywki
Trec nie oszukuje na składzie i ma całkiem smaczne odżywki
21-02-2012, 20:19
Przeciez napisalem Ci żebyś podal konkretny produkt jaki Cie interesuje, to Ci napiszemy opinie jesli go stosowaliśmy
21-02-2012, 20:19
Duzo ludzi twierdzi ze trec to gowno.wola olipa bo niby trec taki gowniany jest.ja osobicie bralem aktiv lab wcale nie jest firma gowniana
Ja bralem juz sporo tych odzywek a co myslicie o tribulon black
Ja bralem juz sporo tych odzywek a co myslicie o tribulon black
21-02-2012, 20:23
Najwięcej rzucają się ci, którzy wpieprzają ostrowię. I wielce ją zachwalają, że taka pyszna, haha Activlab ma dobre izotoniki, nic więcej tej firmy bym nie zamówiła. No, jeszcze oprócz zupek, bo akurat gość od Activlab zajmuje się mięsem i białko, które tam jest, jest z kury ponoć. Pomijam chemię
Natomiast z Trecem i Olimpem, jak i Syntraxem, czy Aminostarem miałam do czynienia przez długi czas, więc mogę się wypowiedzieć. A to, czy ktoś będzie najeżdżał, mało mnie obchodzi.
Natomiast z Trecem i Olimpem, jak i Syntraxem, czy Aminostarem miałam do czynienia przez długi czas, więc mogę się wypowiedzieć. A to, czy ktoś będzie najeżdżał, mało mnie obchodzi.
21-02-2012, 20:33
Izotoniki to wszyscy mają dobre, bo co tam zebsuć? Jesli ie dadzą tam minerałów w formie weglanów czy tlenków to jest OK.
21-02-2012, 20:34
-bcaa g force
-hmb revolution
-isolite
-vitargo
-nitroprogen
-omega 3
-joint therapy
-amino whey system
-clenburexin II
-nitro pack
-hmb revolution
-isolite
-vitargo
-nitroprogen
-omega 3
-joint therapy
-amino whey system
-clenburexin II
-nitro pack
21-02-2012, 20:35
Ale ilościowo też się różnią
A Activlab dorzuca do niektórych (HOT) l-karnitynę, jeśli to komuś ma służyć Choć nie ukrywam, że w małych ilościach.
BCAA Gforce - lepszego w smaku BCAA nie piłam
HMB raczej nikomu do szczęścia potrzebne nie jest.
Isolite - nie wiem, ale chcę spróbować. Za to Isolate 100 właśnie mam i jest całkiem ok.
Vitargo dobrze wychodzi.
Omega 3 -lepsza Olimpu.
A o reszcie się nie wypowiem.
A Activlab dorzuca do niektórych (HOT) l-karnitynę, jeśli to komuś ma służyć Choć nie ukrywam, że w małych ilościach.
BCAA Gforce - lepszego w smaku BCAA nie piłam
HMB raczej nikomu do szczęścia potrzebne nie jest.
Isolite - nie wiem, ale chcę spróbować. Za to Isolate 100 właśnie mam i jest całkiem ok.
Vitargo dobrze wychodzi.
Omega 3 -lepsza Olimpu.
A o reszcie się nie wypowiem.
Stron: 1 2