Dziennik treningowy Puriny :D - Wersja do druku +- Muscle-Centre.pl | Forum Kulturystyczne (http://muscle-centre.pl) +-- Dział: Muscle-Centre for You (/dzial-muscle-centre-for-you) +--- Dział: Dzienniki Treningowe (/dzial-dzienniki-treningowe) +--- Wątek: Dziennik treningowy Puriny :D (/watek-dziennik-treningowy-puriny-d) |
RE: Dziennik treningowy Puriny :D - Purina - 28-02-2012 19:28 No bo nie wrzucałam, tam są jasnowidze, haha Chyba sobie odpuszczę, choć mam jednego gościa, któremu z chęcią pomagam - nieźle się wkręcił RE: Dziennik treningowy Puriny :D - BrotheR - 28-02-2012 19:35 to go przenieś tutaj i sama przejdź tutaj tamto forum to dno niestety do którego doprowadził sam "administrator"... no ja wiem jacy tam są jasnowidze/znachory RE: Dziennik treningowy Puriny :D - Purina - 28-02-2012 19:41 Napisałam mu, ale to od niego zależy, czy przejdzie. Tam powoli nie ma co modować, bo nikt nowy nie pisze, a Wy się wynieśliście RE: Dziennik treningowy Puriny :D - BrotheR - 28-02-2012 19:44 no a co mamy tam robić? dyskutować z ludźmi, którzy na każdym kroku pałają nienawiścią? Ciebie to też pewnie razi ja chce mieć spokój od takich ludzi dlatego chciałem waszą resztę ściągnąć tutaj RE: Dziennik treningowy Puriny :D - Purina - 28-02-2012 19:54 No właśnie zauważyłam, że tam jakoś dziwnie się zrobiło odkąd Was nie ma. Owszem, były osoby, których nie lubię, bo są chamskie i walą takimi tekstami, że aż się czytać odechciewa, ale póki Wy byliście, było ok. Teraz są 2 osoby w sumie, które plują jadem, a reszta to nowicjusze, którzy przychodzą z pytaniem, dostają odpowiedź typu "weź się za michę", albo "Twój plan jest do dupy", albo "dział dieta" i tyle w temacie. A co najlepsze - to odpowiedzi 'Doradcy'. To jak tam ma być więcej ludzi? Bez sensu... No, ja już tu jestem, Broth I chyba nie ucieknę. No, może jedynie wtedy, gdy sytuacja się ponowi... RE: Dziennik treningowy Puriny :D - BrotheR - 28-02-2012 19:58 nie sądzę by się ponowiła, tutaj Administracja prężnie pracuje co mi się bardzo podoba RE: Dziennik treningowy Puriny :D - Purina - 28-02-2012 20:01 Zauważyłam, ale początki zawsze są piękne RE: Dziennik treningowy Puriny :D - BrotheR - 28-02-2012 20:08 tam od początku nie było pięknie od strony administratora ale dość już tych żali RE: Dziennik treningowy Puriny :D - Purina - 28-02-2012 20:14 Hehehe Chłopak zarejestrował się tutaj Walczymy z dietą RE: Dziennik treningowy Puriny :D - robo815 - 28-02-2012 22:10 (28-02-2012 19:16)Purina napisał(a): Ech, szkoda słów, Brother... Niedługo na tamtym forum zostaną 2 osoby, które sobie przyklaskują i których otwarcie nie lubię. Widziałem że mnie obgadujecie |