Zacznijmy to od nowa vol.3 - Wersja do druku +- Muscle-Centre.pl | Forum Kulturystyczne (http://muscle-centre.pl) +-- Dział: Muscle-Centre for You (/dzial-muscle-centre-for-you) +--- Dział: Dzienniki Treningowe (/dzial-dzienniki-treningowe) +--- Wątek: Zacznijmy to od nowa vol.3 (/watek-zacznijmy-to-od-nowa-vol-3) |
RE: Zacznijmy to od nowa vol.3 - damian94 - 16-02-2012 22:00 http://www.youtube.com/watch?v=ujyqGzdgF1c cos takiego bardzo łądnie to wchodzi RE: Zacznijmy to od nowa vol.3 - Lax - 16-02-2012 22:14 Jeśli to ma być na środek klatki lepiej hantla i trochę wyżej to unosić. RE: Zacznijmy to od nowa vol.3 - damian94 - 16-02-2012 22:19 to nie chodiz o podnoszenie tego tylko sciskanie tego krazka z całych sił, moze sie wypowie o tym diablo, RE: Zacznijmy to od nowa vol.3 - Marian - 16-02-2012 22:33 Osobiście pierwszy raz się spotykam z takim ćwiczeni,ale człowiek całe życie się uczy. RE: Zacznijmy to od nowa vol.3 - Mr. Body - 16-02-2012 22:36 Damian nie ściskanie krążka, tylko wycisk ściskający, to ćwiczenie można również wykonywac z hantlami zasada jest ta sama, ale w twoim przypadku jeśli się nic nie poprawiło w tym ćwiczeniu od czasu tego filmika co podałeś, da ci to mierne efekty 'Dumbbell Squeeze Press', gdyby ktoś szukał RE: Zacznijmy to od nowa vol.3 - BrotheR - 16-02-2012 22:37 dryg polega na tym aby ściskać jak najmocniej, pod wpływem czego łapy z krążkiem same będą się unosić pod wpływem nacisku siły dośrodkowej... Damian na filmiku ma nieogarniętą technikę i wygląda to dość mizernie, ale ćwiczenie samo w sobie jest dobre do ukrwienia klatki, podobny efekt jak przy pozowaniu przed lustrem podczas treningu, tyle, że tu robimy to seryjnie więc trochę intensywniejsze RE: Zacznijmy to od nowa vol.3 - bicepsik.pl - 16-02-2012 23:14 Ludzie co wy piszecie ??? co do sławka to jest wszystko wporzadku nie chciał mi sprzedac bo miałem nie tyle lat I co odpowiesz jak prokurator cię zapyta Co to za Sławek ? Ludzie ogarniajcie RE: Zacznijmy to od nowa vol.3 - robo815 - 16-02-2012 23:19 Bicepsik po co dalej rozdmuchujesz? RE: Zacznijmy to od nowa vol.3 - Purina - 17-02-2012 00:05 wycisk ściskający jest dobry, ale tylko na dobicie piersiowych, według mnie. Nic poza tym RE: Zacznijmy to od nowa vol.3 - damian94 - 17-02-2012 10:12 ten filmik jest z listopada jka byłem we wrocku u takiego jdenego goscia z forum, dla mnie to cwicznie działa wspaniale dzieki temu poprawiła mi sie klatka zrobiła sie troche wieksza i cycki urosły zapomniałem do pisac, ładne zakwasy na klatce i kapturacha w marcu foty pozdro panny |