Pojedyńcze pytania! Pytaj w tym temacie. - Wersja do druku +- Muscle-Centre.pl | Forum Kulturystyczne (http://muscle-centre.pl) +-- Dział: Suplementacja (/dzial-suplementacja) +--- Dział: Suplementy i odżywki (/dzial-suplementy-i-od%C5%BCywki) +--- Wątek: Pojedyńcze pytania! Pytaj w tym temacie. (/watek-pojedy%C5%84cze-pytania-pytaj-w-tym-temacie) |
RE: Pojedyńcze pytania! Pytaj w tym temacie. - maniak7000 - 04-02-2012 13:10 Botage sie poirytował widzę ^^ - jakby to był pierwszy raz gdzie ktoś pyta i nie przyjmuje innych odpowiedzi niż te ,które uważa za poprawne Nie obrzucajcie się błotem Panowie ^^ - każdy ma prawo do własnego zdania (szkoda spamu). RE: Pojedyńcze pytania! Pytaj w tym temacie. - michał.k - 04-02-2012 14:13 Polecam się zapoznać co niektórym w jaki sposób to sposób wchłaniają się aminokwasy i co to ma wspólnego miedzy innymi z wapniem. dalszymi przemianami enzymatycznymi z udziałem magnezu. Witaminy z gr.B itd. Odżywki niskiej klasy często posiadają, duże ilości soli wapnia, puryny, frakcje kazeinowe, zanieczyszczenia czy też aminokwasy prawoskrętne. Pozdrawiam Kwachu - Litwin już tyle dyskusji prowadziliśmy że nie ma sensu męczyć tematu ostrowi RE: Pojedyńcze pytania! Pytaj w tym temacie. - Litwin81 - 04-02-2012 14:59 Już ci kiedyś pisałem że twoje teorie nie przekładają się na praktykę.Wytłumacz mi co ma wyjałowienie białka do jego wchłanialności?Skoro i tak większość osób bierze dodatkowo probiotyki,witaminy,minerały.Jak pisałem Ostrowia to żaden cud,a najniższy sort WPC,co nie znaczy że jest do bani,tylko dlatego ze jest tani.Membrany do WPC nie są drogie i mleczarnie mogą sobie na nie pozwolić. RE: Pojedyńcze pytania! Pytaj w tym temacie. - łapa50cm. - 04-02-2012 15:02 koldzy fachowcy proponuje dac se porazie i sie nie drapac , SPAM ! RE: Pojedyńcze pytania! Pytaj w tym temacie. - maniak7000 - 04-02-2012 15:15 KONIEC TEGO TEMATU - to temat do pojedynczych pytań. KAŻDY kolejny post poruszający ten drażliwy jak widzę temat zostanie skasowany. Zieloni, czerwoni, purpurowi ^^ - proszę o zachowanie spokoju Pozdrawiam (04-02-2012 15:29)Lee napisał(a): Skończcie z tym spamem bo to juz nudne ... temat do dyskusji jest a wy ciągle z tym koniec spamu ... LUDZIE ! (04-02-2012 15:55)Mr. Body napisał(a): bardziej kolegą chodziło o założenie nowego tematu na tę dyskusję niż pisanie i zasyfianie tego któy ne jest konkretnie na temat ostrovii COŚ W TYM STYLU ^^. W tym temacie nie ma miejsca na dyskusje tego typu RE: Pojedyńcze pytania! Pytaj w tym temacie. - Lax - 07-02-2012 14:20 Pytanko : Gainer o godz 21 to nie za późno ? RE: Pojedyńcze pytania! Pytaj w tym temacie. - pepe - 07-02-2012 14:56 Ogółem jeżeli jesteś szczupły to jest wskazane przyjmowanie gainerów, ale późnią porą to już ostrożnie. RE: Pojedyńcze pytania! Pytaj w tym temacie. - Lax - 07-02-2012 15:08 Posiłki mi wypadną 15,18,21,24 więc może przyjmę gainera o 16.30 i 19.30 ? Będzie to chyba lepsza opcja RE: Pojedyńcze pytania! Pytaj w tym temacie. - Lee - 07-02-2012 15:17 Jesli po treningu to nie ,śmiało możesz łykać RE: Pojedyńcze pytania! Pytaj w tym temacie. - Lax - 07-02-2012 15:19 W DT biorę 1x po tren i 1x po posiłku w DNT 2x po posiłku |