Zdjęcia naszych suplementów. - Wersja do druku +- Muscle-Centre.pl | Forum Kulturystyczne (http://muscle-centre.pl) +-- Dział: Suplementacja (/dzial-suplementacja) +--- Dział: Suplementy i odżywki (/dzial-suplementy-i-od%C5%BCywki) +--- Wątek: Zdjęcia naszych suplementów. (/watek-zdj%C4%99cia-naszych-suplement%C3%B3w) |
RE: Zdjęcia naszych suplementów. - Lax - 07-05-2012 22:04 Burdel pierwsza klasa Jakie smaki biała (o ile to ono) ? RE: Zdjęcia naszych suplementów. - maniak7000 - 07-05-2012 22:25 Grammatikk focia ok, szkoda ,ze nie bardzo wiadomo co masz .. RE: Zdjęcia naszych suplementów. - Grammatikk - 07-05-2012 22:29 Fitmax Mass Active 5kg czekolada to samo wanilia (resztki) magnez z b6 kilka próbek stacków i białek ostrowia WPC jeszcze półtora worka w naturalu MultiPack z Treca Denoxinal i wsio RE: Zdjęcia naszych suplementów. - maniak7000 - 07-05-2012 23:00 do ostrowi to sie nie przyznawaj hehe misiek Cie zlinczuje magnez z biedronki .. wzglednie smaczny.. ale za wiele to z niego nie masz .. ale zestaw "bogaty" RE: Zdjęcia naszych suplementów. - Grammatikk - 07-05-2012 23:07 Ostrowia jak Ostrowia zwykłe WPC. Ja nie przepłacam za smaki (cukier i słodziki + ładne opakowanie) miesza mi się dobrze w shakerze i nie narzekam, jestem zdania że ma działać nie smakować a raczej (uzupełniać) no z biedronki ale fakt faktem oranżadka fajna zwykle siedzi tam blumag ale się skończył RE: Zdjęcia naszych suplementów. - Lax - 08-05-2012 06:38 Miałem naturalną Ostrowie. Bez kakao nie dało rady pić. RE: Zdjęcia naszych suplementów. - michał.k - 08-05-2012 11:34 Odzywka ma działać super !!!! Czyli tuńczyk też ma działać???Ryż? Buraki... dajcie spokój a takimi opiniami. PISAŁEM JUŻ CZYM SIĘ CHARAKTERYZUJE DOBRA ODZYWKA - jak widać nikt nie wyciąga wniosków Niektórzy chyba dalej twierdza ze aminokwasy to aminokwasy mimo ze kupili białko WPC w kapsułkach, creapure to creapure mimo ze ze kupili jakiś syfowy niż. A WPC =WPC Pozdrawiam M.K RE: Zdjęcia naszych suplementów. - Grammatikk - 08-05-2012 23:28 A widzisz napis w nawiasie? Chyba nie skoro ten post napisałeś... RE: Zdjęcia naszych suplementów. - michał.k - 09-05-2012 10:07 Czytaj jeszcze ra zmój post to zrozumiesz o czym do Ciebie pisze. Pozdrawiam M.K RE: Zdjęcia naszych suplementów. - marcinoo - 18-05-2012 22:29 jak mi sie uda to w wolnej chwili zbiore swoje odzywki ktore mam na cykli tez wrzuce foto |