![]() |
Dziennik by Lax. - Wersja do druku +- Muscle-Centre.pl | Forum Kulturystyczne (http://muscle-centre.pl) +-- Dział: Muscle-Centre for You (/dzial-muscle-centre-for-you) +--- Dział: Dzienniki Treningowe (/dzial-dzienniki-treningowe) +--- Wątek: Dziennik by Lax. (/watek-dziennik-by-lax) |
RE: Dziennik by Lax. - Lax - 16-02-2012 17:57 Wiem doskonale co stosuję ![]() Nie musicie cały czas pisać o treningu i jedzeniu ![]() Jem dobrze , michę trzymam. Nogi i bary są ułożone w super seriach ![]() ![]() RE: Dziennik by Lax. - BrotheR - 16-02-2012 18:02 jakby było tak dobrze jak piszesz to już nie liczę tych 3 lat, ba nie liczę nawet tych 2 lat, policzę 1 rok Twojego treningu, miałbyś o niebo lepsze efekty... a nie ledwo przekroczył barierę 30cm w ramieniu... ale dobra nie chcesz słuchać to dalej nie słuchaj, dalej brnij i w tym co robisz ![]() zmarnowane pieniądze i czas ale rób jak uważasz ![]() to co widzę, jako osoba możesz być bardzo sympatyczny także nie miej do mnie żalu za to co piszę ![]() RE: Dziennik by Lax. - Lax - 16-02-2012 18:05 Nie mam żalu ![]() Po to jest dziennik , piszesz tutaj swoją opinię. Dziękuję Ci za nią. Jednak jestem z natury upartym człowiekiem i lubię stawiać na swoim. Zobaczymy co będzie ![]() Tak jak pisałem , ze mną różnie bywało ale to nie temat na powroty do przeszłości ![]() RE: Dziennik by Lax. - Diabeł 88 - 16-02-2012 18:25 Całe życie człowiek uczy sie na błedach. Nogi i barki w superseriach jak dla Ciebie i na tym etapie nie sa wskazane. Lax wolne ciężary w normalnych seriach i bez kombinacji. Masuj masuj!!! ja tu zagladam!! JEDZIESZ!!!!! RE: Dziennik by Lax. - Lax - 16-02-2012 19:38 Czyli co mam zaprzestać planu super serii i powrócić na split ? RE: Dziennik by Lax. - BrotheR - 16-02-2012 19:43 SuperSerie to jest Metoda, Split to jest Rodzaj Planu ![]() nie myl pojęć, ty aktualnie trenujesz Splitem w którym masz metodę superserii ![]() po prostu kombinujesz jak koń pod górę, weź ułóż normalnego Splita bez kombinacji tak jak Ci pisałem na PW i będzie si ![]() ![]() RE: Dziennik by Lax. - Lax - 16-02-2012 19:44 Wymiary się zmieniły ![]() RE: Dziennik by Lax. - BrotheR - 16-02-2012 19:48 Lax trochę samokrytyki... u Ciebie 2cm czy nawet 3cm w łapie kompletnie różnicy nie robi... musisz do tego podejść tak, że jesteś osobą początkującą a nie zaawansowaną ![]() uparty możesz być, ale nie bądź głupi, przemyśl dokładnie co Ci tak naprawdę dały te 2-3 lata zabawy z siłownią? przez tą upartość? po takim czasie powinieneś przy tym wzroście przynajmniej 80-85 kg ważyć z dość dobrym poziomem BF ![]() RE: Dziennik by Lax. - Mr. Body - 16-02-2012 19:50 Suple ci mięśnie pompują to obwody ci poszly hhe RE: Dziennik by Lax. - Purina - 17-02-2012 00:09 Superserie na masie? Trochę niebardzo ![]() |