Co Polecacie na przemiennie z kratyną?? - Wersja do druku +- Muscle-Centre.pl | Forum Kulturystyczne (http://muscle-centre.pl) +-- Dział: Suplementacja (/dzial-suplementacja) +--- Dział: Suplementy i odżywki (/dzial-suplementy-i-od%C5%BCywki) +--- Wątek: Co Polecacie na przemiennie z kratyną?? (/watek-co-polecacie-na-przemiennie-z-kratyn%C4%85) Strony: 1 2 |
RE: Co Polecacie na przemiennie z kratyną?? - maniak7000 - 02-01-2012 23:24 j/w rozne opinie - dlatego proponuje sprawdzac na sobie - bo niewiele produktow "dzialajacych na wszystkich" RE: Co Polecacie na przemiennie z kratyną?? - bicepsik.pl - 02-01-2012 23:29 Olimpowy wynalazek naprawdę fajnie kopie. Drugie opakowanko zapodaje. Działa na mnie fajnie jeżeli chodzi o czas działania. Np FA napalm kopie jak koń ale tylko 30 min a potem lipa a tu byłem miło zaskoczony 1,5 godz mega pompa i długie zejście jeszcze po treningu i mogę z czystym sumieniem polecić NO preLoad. RE: Co Polecacie na przemiennie z kratyną?? - maniak7000 - 02-01-2012 23:35 FA napalm - wersja zwykla (duzo ich jest) wogole na mnie nie podzialal.. ale zdania podzielone co do produktu NO preLoad ?? musze sprawdzic RE: Co Polecacie na przemiennie z kratyną?? - Botage - 03-01-2012 00:42 Tylko NO-Preload wystarcza na jakieś 15 treningów, więc stosunek cena/ilość nie jest zadowalająca. To już można wziąć podwójne porcje czegoś ciekawego (może jestem jakiś uprzedzony do produktów olimpu...). RE: Co Polecacie na przemiennie z kratyną?? - maniak7000 - 03-01-2012 00:43 szczerze .. ja tez ^^, IMO o3 maja najlepsze .. S.A.W. do sprawdzenia - same dobre opinie - sklad w sumie normalny - no ALE edit taka lekka odskocznia od tematu (SAW) RE: Co Polecacie na przemiennie z kratyną?? - Botage - 03-01-2012 01:28 A widzicie Panowie (i Panie?) zapomniałem jeszcze o jednym produkcie, Peak Vasodilator I składzik oczywiście: Kod: Skład Vasodilator: RE: Co Polecacie na przemiennie z kratyną?? - ARNI1964 - 03-01-2012 12:20 Jak się ładnie temat rozkręcił.W tkim razie teraz czas na "Olimpowy wynalazek" NO preload do tego beta alanina + bcaa + białko + carbo + wita-min olimp + rzeń-szeń + tran i ku chwale siłowni hheheh RE: Co Polecacie na przemiennie z kratyną?? - maniak7000 - 03-01-2012 12:37 (03-01-2012 12:20)ARNI1964 napisał(a): Jak się ładnie temat rozkręcił.W tkim razie teraz czas na "Olimpowy wynalazek" NO preload do tego beta alanina + bcaa + białko + carbo + wita-min olimp + rzeń-szeń + tran i ku chwale siłowni hheheh Powodzenia, nie szalej z ww bo jeszcze podleje Cie hehe - bilansuj przynajmniej mniej wiecej wszystko RE: Co Polecacie na przemiennie z kratyną?? - bicepsik.pl - 03-01-2012 23:39 Moim skromnym zdaniem najlepszy przynajmniej dla mnie jest Peak Plutonium wciagnałem 3 puchy i jak skończe Olimpowe pudełeczko to zapodam jeszcze raz Pluto Saw miałem porcje to lipnie wypadło ale na podwójnej porcji tez nieźle robi ale drogo wypada RE: Co Polecacie na przemiennie z kratyną?? - maniak7000 - 03-01-2012 23:42 PLUTONIUM jest na bazie kreatyny ^^ - IMO srodek moze ok, ale nie zwiazany z pytaniem |