szorstkiuser - plan poprawienia sylwetki - Wersja do druku +- Muscle-Centre.pl | Forum Kulturystyczne (http://muscle-centre.pl) +-- Dział: Muscle-Centre for You (/dzial-muscle-centre-for-you) +--- Dział: Dzienniki Treningowe (/dzial-dzienniki-treningowe) +--- Wątek: szorstkiuser - plan poprawienia sylwetki (/watek-szorstkiuser-plan-poprawienia-sylwetki) |
RE: szorstkiuser - plan poprawienia sylwetki - szorstkiuser - 16-01-2012 23:35 bardzo bym chciał, ale niestety nie mam czasu z gumy (do tego dochodzi szkoła niestety) RE: szorstkiuser - plan poprawienia sylwetki - łapa50cm. - 16-01-2012 23:39 juz nie miałem nic pisac ale nie wytrzymałem popros kogos z forumowiczów to ci rozpisze konkretna diete dodam od siebie ze szamam na około 2,3 godz przed treningem ale konkretna micha duzo wegli białka itp.. jedni twierdza ze to nie dobrze bo na treningu jestem juz pusty ja jednak jestem innego zdania , jak zjem na około godzprzed treningem to na siłce jestem leniwy spiący i wogole odpier... trening , takze bez wydziwiania , i zapodaj jakis dobry posiłek typu ryz brązowy czy jakies jajka , kurczak i do dzieła aa nie po kanapeczkach chcesz isc na trening RE: szorstkiuser - plan poprawienia sylwetki - szorstkiuser - 16-01-2012 23:45 ok, dobra to co w takim razie można zjeść przed treningiem? RE: szorstkiuser - plan poprawienia sylwetki - łapa50cm. - 16-01-2012 23:50 to tez zalezy co chcesz robic np.. jak ja teraz robiąc siłe to zajadam ryz brązowy filet z kurczaka do tego jakies wazywa , albo ryba wołowinka RE: szorstkiuser - plan poprawienia sylwetki - Marian - 17-01-2012 00:08 Ryż, i mięso(kurczak,indyk), do tego warzywa najlepsza opcja przed treningiem ! RE: szorstkiuser - plan poprawienia sylwetki - szorstkiuser - 17-01-2012 00:09 Dobrze, postaram się coś wszamać przed następnym treningiem Dzięki chłopaki! RE: szorstkiuser - plan poprawienia sylwetki - Marian - 17-01-2012 00:12 Chłopaki to są w agencjach towarzyskich My jesteśmy młode wilki RE: szorstkiuser - plan poprawienia sylwetki - łapa50cm. - 17-01-2012 00:15 wstaw to co ci napisałem na pw.. niech reszta oceni RE: szorstkiuser - plan poprawienia sylwetki - szorstkiuser - 17-01-2012 00:25 Żarcie dla wieprza Posiłek przed treningiem (godz. 8.00) - 1 porcja (590 kcal): ? 1/2 kubka musli egzotycznego z orzechami ? 1 mały kubek jogurtu naturalnego ? 2 banany ? 1/2 kubka truskawek, malin lub owoców leśnych Co o tym myślicie? RE: szorstkiuser - plan poprawienia sylwetki - łapa50cm. - 17-01-2012 00:29 zapomniałe dopisac ze to jest przed porannym treningem |