Muscle-Centre.pl | Forum Kulturystyczne
BSN No-Xplode - Wersja do druku

+- Muscle-Centre.pl | Forum Kulturystyczne (http://muscle-centre.pl)
+-- Dział: Suplementacja (/dzial-suplementacja)
+--- Dział: Opinie i zdjęcia suplementów (/dzial-opinie-i-zdj%C4%99cia-suplement%C3%B3w)
+--- Wątek: BSN No-Xplode (/watek-bsn-no-xplode)

Strony: 1 2

RE: BSN No-Xplode - łapa50cm. - 06-02-2012 01:40

dla mnie hmm co moge napisac jesli mnie słabo kopią 3,5 marki napalmu

RE: BSN No-Xplode - Mr. Body - 06-02-2012 09:45

Lax widzisz chłopaku, tyle tego brałeś, że już nawet NO Xplode na ciebie nie działa. (Sorry za OT)
Jak skończę cykl to ocenie, póki co jest dobrze.

RE: BSN No-Xplode - Lax - 06-02-2012 09:51

Przecież Xplode to cienki produkt Oczko Dziwie się że na Ciebie działa.
Cóż masz mało wybredny organizm Oczko

RE: BSN No-Xplode - Mr. Body - 06-02-2012 09:56

Póki co 1 dawka wystarczy. Ale odpowiedź pewnie jest prosta. Nie wziąłem się za to od dupy strony, była przerwa po cyklu i wejście na pierwszą przedtreningówke

RE: BSN No-Xplode - Lax - 06-02-2012 09:59

Mnie to opłacalnie by nie wyszło Uśmiech Branie 5-6 miarek mija się z celem , a efekt znikomy.

RE: BSN No-Xplode - Mr. Body - 06-02-2012 11:17

(05-02-2012 22:06)Lax napisał(a):  Dostałem od znajomego na spróbowanie 2 miareczki.
0 efektu , zawiodłem się na tym produkcie.

(05-02-2012 23:19)damian94 napisał(a):  ja tez miałem na próbke 2miarki i nic,

(06-02-2012 09:51)Lax napisał(a):  Przecież Xplode to cienki produkt Oczko Dziwie się że na Ciebie działa.
Cóż masz mało wybredny organizm Oczko

Nie mogę się powstrzymać, żeby tego nie skomentować. Właśnie wziąłem miarkę i skaczę do sufitu. Jak można k... pisać/ oceniać produkt po próbkach i to jeszcze po jeden dawce. ... I jeszcze się upierać że produkt jest słaby, tylko dlatego że nie umiejętnie się go stosuję. I później ktoś to czyta i wchodzi na mocniejsze środki myśląc, że średni produnkt mu nic nie da skoro nie dało tylu osobom, znawcą. Zdenerwowałem się bo sam miałem takie wątpliwości przez to. I już miałem kupować meso albo 1 m.r czego teraz bym żałował. ...

RE: BSN No-Xplode - michał.k - 06-02-2012 11:42

Jeśli pijecie hektolitry kawy/herbaty - to nie oczekujcie pobudzenia po takim produkcie
Jeśli bierzecie towar na imprezach - to nie oczekujcie działania tego produktu, jak osoba "czysta"
Jeśli nie umiecie dopasować posiłku przed treningiem odpowiednio do suplemntacji - to nie oczekujcie ze produkt was zaskoczy działaniem.
Jeśli macie niedobory pewnym mikro i makroelementów to nie będziecie odczuwać całkowitego działania.
Jeśli wasz kolega zrobił na tym produkcie 5kg masy w miesiąc ? to faktycznie nie dziwie się ze jesteście zniesmaczenie.

Wielu kolegów nie umie, odpowiednio wkomponować suplement wiec nie dziwi się ze nie umieją go w 100% wykorzystać !!! Niektórzy koledzy nie umieją nawet pić odzywki węglowodanowej/weglewodanowo-bialkowe!!!!

RE: BSN No-Xplode - pepe - 06-02-2012 11:42

Mr.Body ma rację. Muszę mu przyznać 100% rację, ponieważ sporo osób wchodzi i czyta opinie na temat produktu, a wy tylko o miarkach nawijacie i to jeszcze zbędne posty o negatywnym działaniu.
Na tym zakańczamy temat pod względem spamu, bo niepotrzebnie się zrobi zbędnego wypełnionego miejsca.
Weźcie pod uwagę następnym razem co piszecie.