Islanida obalila zly rzad, my tez mozemy :) - Wersja do druku +- Muscle-Centre.pl | Forum Kulturystyczne (http://muscle-centre.pl) +-- Dział: O wszystkim (/dzial-o-wszystkim) +--- Dział: Gadaniec (/dzial-gadaniec) +--- Wątek: Islanida obalila zly rzad, my tez mozemy :) (/watek-islanida-obalila-zly-rzad-my-tez-mozemy) |
RE: Islanida obalila zly rzad, my tez mozemy :) - kodzak0 - 05-02-2012 00:11 moim zdaniem rzad powinien powstac na nowo. zmniejszyc ilosc poslow. i nowe sooby dac RE: Islanida obalila zly rzad, my tez mozemy :) - Marian - 05-02-2012 00:12 Nowe osoby czyli kogo ? RE: Islanida obalila zly rzad, my tez mozemy :) - kodzak0 - 05-02-2012 00:14 Polska mlodziez ktos by sie znalazl. RE: Islanida obalila zly rzad, my tez mozemy :) - Marian - 05-02-2012 00:15 Śmiem wątpić, że by się nie znalazł. Należy zmienić ustrój, a nie rząd. RE: Islanida obalila zly rzad, my tez mozemy :) - kodzak0 - 05-02-2012 00:19 Marian a Tobie pasuje to co powiedzial byly premier Pawlak? zeby sie przesiasc w autobus badz pociag? a sam jezdzi za nasz pieniadze. Rzad to ludzie przeciez a od nich duzo zalezy. nawet jak by zostal taki sklad rzadu po takim buncie narodu to juz by inaczje patrzyli na wszystko. Byly slowa w jednym filmiku Anonymous ktore mi sie spodobaly. "to nie ludzie powinni sie bac rzadu, to rzad powinien bac sie ludzi" RE: Islanida obalila zly rzad, my tez mozemy :) - Marian - 05-02-2012 00:23 Tak myślałem, że zaraz padną wyrazy Annonymous, bunt itd. Anonimowi to tylko narzędzie do kontrolowanej rewolucji, trzeba od czasu do czasu dać ludziom zmienić sobie Pana. Napisałem już co myślę o polityce. Należy zmienić ustrój, a nie rząd bo to nic nie da ! RE: Islanida obalila zly rzad, my tez mozemy :) - kodzak0 - 05-02-2012 00:26 bo mowia prawde. ale ktos ten ustroj tworzy. a rzad nie zmieni ustroju ktory przynosi im zyski. mamy wzrost gospodarczy w czasach kryzysu. ja osobisie tego wzrostu nie widze. bo ciezko znalezc prace. do tego dobrze platna. RE: Islanida obalila zly rzad, my tez mozemy :) - Marian - 05-02-2012 00:29 Oni nie mówią żadnej prawdy ! Gdzie tajne dokumenty obciążające rząd, które mieli ujawnić po podpisaniu ACTA ? Co zrobili aby zaszkodzić obecnemu rządowi ? Oprócz kilku filmików na yt nawołujących do rewolucji nie kiwnęli palcem! Wzrost gospodarczy ? Chyba żyję w innej Polsce. Paliwo drożeje z dnia na dzień , pracy nie ma dla wielu ludzi, ceny podstawowych produktów lecą do góry w kosmos. Cuda Panie Premierze cuda !!! RE: Islanida obalila zly rzad, my tez mozemy :) - kodzak0 - 05-02-2012 00:33 z tym sie zgodze. ACTA tylko zrobilo atak w Czechach, zablokowali jakas tam strone rzadowa. a co do wzrostu gosp. to przeciez panowie poslowie chwala sie wzrostem gospodarczym jako nieliczni w europie. szkoda tylko ze tego nie widac. RE: Islanida obalila zly rzad, my tez mozemy :) - Marian - 05-02-2012 00:39 Blokowanie stron rządowych ? Komu to szkodzi i w czym ? |