Przed treningówka - Wersja do druku +- Muscle-Centre.pl | Forum Kulturystyczne (http://muscle-centre.pl) +-- Dział: Suplementacja (/dzial-suplementacja) +--- Dział: Suplementy i odżywki (/dzial-suplementy-i-od%C5%BCywki) +--- Wątek: Przed treningówka (/watek-przed-trening%C3%B3wka) |
RE: Przed treningówka - michał.k - 20-02-2012 17:29 No jak się zapoznasz zbadaniami to okaże się około 20% osób nie odczuwa działania kreatyny, jest to zależne głównie od stosunku włókien mięśniowych. Dalsza sprawa to ta zależna od nas czyli spożywanie minerałów głownie mowie tu o magnezie. Niektórzy koledzy ćwiczą za mocno przez co "wypalają" suplementy w czasie treningu. RE: Przed treningówka - Gunz - 20-02-2012 17:33 no tak , jednak dla mnie głównym dowodem na to , że zawsze działa jest to , że zaawansowani kulturyści z działu doping zawsze ja biorą po cyklu SAA a jestem pewien ze w swoim życiu naszamali jej się naprawdę dużo RE: Przed treningówka - michał.k - 20-02-2012 19:49 W ogóle nie rozumie co twoja wypowiedz miała wnieść do dyskusji ? RE: Przed treningówka - Gunz - 20-02-2012 20:53 odpowiadam na twój post kolego ? i pisze się "rozumiem" RE: Przed treningówka - beatka - 20-02-2012 20:57 (20-02-2012 20:53)Gunz napisał(a): odpowiadam na twój post kolego ? i pisze się "rozumiem" cytuj post , na ktory odpowiadasz - bedzie prosciej RE: Przed treningówka - michał.k - 20-02-2012 21:01 Gunz - no ale nie przedstawiłeś żadnego argumentu, to co napisałeś to się nie trzyma kupy, opisz to szerzej . Błąd wynik z tego ze pisze szybko RE: Przed treningówka - kuba1000 - 20-02-2012 23:55 Co do przed treningówek to zależy czego oczekujesz od nich czy pobudzenia czy też pompy bardziej . Po super pumpie to pobudzenie znikome bo zbytnio nie ma co tam pobudzać . Aakg na pobudzenie ? Od kiedy ? Co tam ma pobudzać niby ,BROTHER ? Zresztą 96 w nicku to pewnie twój rocznik urodzenia w tym wypadku powinieneś się ograniczać do działu Trening i Dieta ,na suple przyjdzie czas ... Gówno ci da kreatyna wzięta przed treningiem ,nie odczujesz działania ... to nie przed treningówka że działa po 15 min RE: Przed treningówka - 404c8 - 21-02-2012 00:11 JAk na pompęę to polecam argninę, a jak na powera na treningu to sprawdź czy kofeina działa na Ciebie i jeśli działa spróbuj kawy. Na mnie kofeina działa bardzo mocno i kawa daje mi mega powera przed treningiem, ale są też osoby które po wypiciu kawy idą spać RE: Przed treningówka - pepe - 21-02-2012 00:57 AAKG + Shock Therapy. Moja dawna przedtreningówka. Pompa długo trzymała i byłem zadowolony dosłownie 10/10. RE: Przed treningówka - bicepsik.pl - 21-02-2012 12:58 Według sprzedaży w naszym sklepie najlepiej chwalony co tez przedkłada się na sprzedaż to PEAK Plutonium |