Muscle-Centre.pl | Forum Kulturystyczne
Przed treningówka - Wersja do druku

+- Muscle-Centre.pl | Forum Kulturystyczne (http://muscle-centre.pl)
+-- Dział: Suplementacja (/dzial-suplementacja)
+--- Dział: Suplementy i odżywki (/dzial-suplementy-i-od%C5%BCywki)
+--- Wątek: Przed treningówka (/watek-przed-trening%C3%B3wka)

Strony: 1 2 3

RE: Przed treningówka - michał.k - 20-02-2012 17:29

No jak się zapoznasz zbadaniami to okaże się około 20% osób nie odczuwa działania kreatyny, jest to zależne głównie od stosunku włókien mięśniowych.
Dalsza sprawa to ta zależna od nas czyli spożywanie minerałów głownie mowie tu o magnezie.
Niektórzy koledzy ćwiczą za mocno przez co "wypalają" suplementy w czasie treningu.

RE: Przed treningówka - Gunz - 20-02-2012 17:33

no tak , jednak dla mnie głównym dowodem na to , że zawsze działa jest to , że zaawansowani kulturyści z działu doping zawsze ja biorą po cyklu SAA a jestem pewien ze w swoim życiu naszamali jej się naprawdę dużo

RE: Przed treningówka - michał.k - 20-02-2012 19:49

W ogóle nie rozumie co twoja wypowiedz miała wnieść do dyskusji ?

RE: Przed treningówka - Gunz - 20-02-2012 20:53

odpowiadam na twój post kolego ? i pisze się "rozumiem"

RE: Przed treningówka - beatka - 20-02-2012 20:57

(20-02-2012 20:53)Gunz napisał(a):  odpowiadam na twój post kolego ? i pisze się "rozumiem"

cytuj post , na ktory odpowiadasz - bedzie prosciej

RE: Przed treningówka - michał.k - 20-02-2012 21:01

Gunz - no ale nie przedstawiłeś żadnego argumentu, to co napisałeś to się nie trzyma kupy, opisz to szerzej .

Błąd wynik z tego ze pisze szybko Uśmiech

RE: Przed treningówka - kuba1000 - 20-02-2012 23:55

Co do przed treningówek to zależy czego oczekujesz od nich czy pobudzenia czy też pompy bardziej . Po super pumpie to pobudzenie znikome bo zbytnio nie ma co tam pobudzać . Aakg na pobudzenie ? Od kiedy Duży uśmiech ? Co tam ma pobudzać niby ,BROTHER ?

Zresztą 96 w nicku to pewnie twój rocznik urodzenia w tym wypadku powinieneś się ograniczać do działu Trening i Dieta ,na suple przyjdzie czas ...

Gówno ci da kreatyna wzięta przed treningiem ,nie odczujesz działania ... to nie przed treningówka że działa po 15 min

RE: Przed treningówka - 404c8 - 21-02-2012 00:11

JAk na pompęę to polecam argninę, a jak na powera na treningu to sprawdź czy kofeina działa na Ciebie i jeśli działa spróbuj kawy. Na mnie kofeina działa bardzo mocno i kawa daje mi mega powera przed treningiem, ale są też osoby które po wypiciu kawy idą spaćDuży uśmiech

RE: Przed treningówka - pepe - 21-02-2012 00:57

AAKG + Shock Therapy.
Moja dawna przedtreningówka. Pompa długo trzymała i byłem zadowolony dosłownie 10/10.

RE: Przed treningówka - bicepsik.pl - 21-02-2012 12:58

Według sprzedaży w naszym sklepie najlepiej chwalony co tez przedkłada się na sprzedaż to PEAK Plutonium