Dziennik Epsia - Wersja do druku +- Muscle-Centre.pl | Forum Kulturystyczne (http://muscle-centre.pl) +-- Dział: Muscle-Centre for You (/dzial-muscle-centre-for-you) +--- Dział: Dzienniki Treningowe (/dzial-dzienniki-treningowe) +--- Wątek: Dziennik Epsia (/watek-dziennik-epsia) |
RE: Dziennik Epsia - Epsio - 24-02-2012 23:50 ja 1 raz nie robiłem po waszemu już nie zmyślajcie po to też, chyba przecież nagrywam filmy RE: Dziennik Epsia - Bartek16 - 24-02-2012 23:55 Filmiki to bardzo dobre rozwiązanie, bo zawsze ktoś bardziej obeznany skoryguje błędy RE: Dziennik Epsia - Epsio - 24-02-2012 23:59 no i tu się zgadzamy, wole dostawać opiernicz za każdy filmik niż zrobić sobie AŁA co do tych wnosów. przypatrzyłem sie u takiego gościa na siłowni, a ma troche doświadczenia to myślałem, że tak sie powinno robić. RE: Dziennik Epsia - Zielsko - 25-02-2012 09:21 Doświadczenie nie zawsze różna się z wiedzą... "Filmiki to dobre rozwiązanie"- nie lepsze niż ktoś obeznany kto pomaga... Bo często nie widać wszystkich błędów na filmikach w realu owszem. Na filmiku może się wydawać że ładnie ćwiczysz czujesz wszystko, a na realu machasz sobie nie potrzebnie. A co do was trzech: Albo jesteście kumplami i sobie wszyscy trzej pomagacie. Albo każdy idzie w swoją stronę i wtedy Epsio będzie wiedział, że na was liczyć nie może. Z drugiej strony jeżeli wybierzecie pierwszą opcje- Epsio nie bierz wszystkiego tego co oni mówią aż tak bardzo do serca ale też nie lekceważ, bo każdy jest tylko człowiekiem i każdy może się pomylić. RE: Dziennik Epsia - Kretu - 25-02-2012 09:49 Albo zmien godzine silki i idz tam z kimś doświadczonym ;p RE: Dziennik Epsia - Zielsko - 25-02-2012 14:32 Myślę że tutaj to żaden z nich nie ma pola do popisu- z racji tego że ogranicza ich(jak i mnie) szkoła... RE: Dziennik Epsia - Purina - 25-02-2012 14:34 Epsio, wpadaj do mnie na trening, to Cię techniki nauczę, hehe RE: Dziennik Epsia - Bartek16 - 08-03-2012 14:58 Epsio nie dodaje już nic do dziennika, bo mu powiedziałem że niektórzy z siłowni śmiali się z jego filmików. RE: Dziennik Epsia - BrotheR - 08-03-2012 15:28 jak takie cwaniaki "śmiechujki" to niech siebie zaprezentują w filmikach... "wielcy" koledzy od siedmiu boleści, epsio jak tu zaglądasz, miej ich głęboko w dupie i ruszaj z powrotem z relacją! RE: Dziennik Epsia - Bartek16 - 08-03-2012 15:37 Ja się z niego nie śmieje bo sam nie jestem lepszy, ale zabawne jest to, że Epsiu przez opinie innych nagle staje w miejscu. |