Najpopularniejsza KREATYNA na rynku ??? - Wersja do druku +- Muscle-Centre.pl | Forum Kulturystyczne (http://muscle-centre.pl) +-- Dział: Suplementacja (/dzial-suplementacja) +--- Dział: Suplementy i odżywki (/dzial-suplementy-i-od%C5%BCywki) +--- Wątek: Najpopularniejsza KREATYNA na rynku ??? (/watek-najpopularniejsza-kreatyna-na-rynku) |
RE: Najpopularniejsza KREATYNA na rynku ??? - Botage - 18-01-2012 16:37 Zamiast zwykłej kreatyny można się skusić. Aczkolwiek cena zastanawia nad zawartością składu RE: Najpopularniejsza KREATYNA na rynku ??? - ARNI1964 - 19-01-2012 08:56 Normalna cena cyto ( nie promocyjna to 60/70 zł ) więc raczej jakiegoś gówna w tym niema. Mam nadzieje ehhehe RE: Najpopularniejsza KREATYNA na rynku ??? - Marian - 19-01-2012 10:57 Arni Ja cyto bardzo sobie chwalę. Dobry smak i czułem regenerację po treningu. Brałem go na cyklu więc treningi były ostre. RE: Najpopularniejsza KREATYNA na rynku ??? - Mr. Body - 19-01-2012 11:07 Nawiązując do tematu, mi się obiło o uszy, że z kreatyn dominuje teraz Trec Creatrix 1350, sam nie miałem okazji stosowania, bo jestem zwolennikiem TCM czy CM3, ale może ktoś miał okazję i może się wypowiedzieć RE: Najpopularniejsza KREATYNA na rynku ??? - ARNI1964 - 20-01-2012 08:15 Zdążyłem domówić jeszcze jedna puchę zanim wysłali, jednej by smutno było tak samej Marian jak brałeś cyto??? Zgodnie z zaleceniami producenta czyli po treningu i na noc i dnt rano i na noc?? RE: Najpopularniejsza KREATYNA na rynku ??? - Marian - 20-01-2012 10:50 Brałem tylko po treningu jedną porcje, tak żeby było 5 g kreatyny. W dnt brałem kreatynę mono i kre-alkalyn. RE: Najpopularniejsza KREATYNA na rynku ??? - maniak7000 - 20-01-2012 14:09 Jezeli w porcji cyto jest 5g to reszta z "tej kategorii" wedle etykiety - sladowe doslownie ilosci .. IMO max 3 gram w porcji krety jest .. mieszanka zastrzeżona - nie wiadomo. RE: Najpopularniejsza KREATYNA na rynku ??? - Marian - 20-01-2012 14:35 Cytodrol - 5,017mg monohydrat kreatyny,beta-alanina,jabłczan kreatyny,alfa-amino N-maślan, kreatyna HCl, etylowy ester kreatyny HCL, alfa-amino N-waleran. Tak wygląda skład mieszanki cytocell'a nie ma podanej gramatury poszczególnych składników, ale można wywnioskować, że kreatyny jest około 3-4 gram.Dlatego daj sobie w DT jakieś 6g -7g kreatyny mono czy jabłczanu. RE: Najpopularniejsza KREATYNA na rynku ??? - Botage - 20-01-2012 16:39 Weź po prostu 1,5 porcji I będzie git A cena jest bardzo atrakcyjna. |