![]() |
Odżywka potreningowa i węglowodany. - Wersja do druku +- Muscle-Centre.pl | Forum Kulturystyczne (http://muscle-centre.pl) +-- Dział: Suplementacja (/dzial-suplementacja) +--- Dział: Suplementy i odżywki (/dzial-suplementy-i-od%C5%BCywki) +--- Wątek: Odżywka potreningowa i węglowodany. (/watek-od%C5%BCywka-potreningowa-i-w%C4%99glowodany) |
RE: Odżywka potreningowa i węglowodany. - michał.k - 27-01-2012 14:38 No pytasz o odzywki po treningowe, wiec odpowiedz masz po treningu razem z wymienionymi minerałami i witaminami. Minerały i witaminy zakupujesz w pojedynczych produktach dawki j/w, zauważ np; ze jak idziesz do lekarza to nie zapisuje Ci wszystkich witamin i minerałów a tylko pewne które maja działać w określonym kierunku. np: wit A i E jest przeciw utleniaczem, a w czasie wysiłku fizycznego pobierasz dużo tlenu, wiec dostarczasz z nimi też wolnych rodników które trzeba unieszkodliwić( paradoks atlety sportowca). Wapń bierze udział min. w rozszerzaniu naczyń krwionośnych(czyli powoduje pompę mięśniowa) jony wapnia uciekają na zew. ścian komórek m. gładkich ścian tętnic co powoduje ich rozszerzenie a dzieje się tak pod wpływem tlenku azotu. itd. można opisywać resztę tych minerałów i witamin ![]() RE: Odżywka potreningowa i węglowodany. - Lax - 27-01-2012 14:39 Łyknę kompleks olimpa i powinno być spoko ![]() RE: Odżywka potreningowa i węglowodany. - michał.k - 27-01-2012 14:41 Lax - jak chcesz to łykaj , ja wole pojedyncze witaminy i minerały w większych dawkach taje to lepsza regeneracje ![]() RE: Odżywka potreningowa i węglowodany. - kuba1000 - 27-01-2012 16:57 Dawki Witamin w multiple bo pewnie o tym mowa to smiechu warte ... Cytonox ,Cyocell ? Łooo pany ... Ten szrot to każdy sklep wyprzedaje po śmiesznych cenach ,jestem ciekaw co tam jest w środku skoro sklepy to kupują taniej niż wychodzi mono . Smacznego RE: Odżywka potreningowa i węglowodany. - Lax - 27-01-2012 22:04 Cytocell jest akurat sprawdzonym środkiem o dobrej renomie , a na Multiple sport mało kto narzeka ![]() RE: Odżywka potreningowa i węglowodany. - maniak7000 - 27-01-2012 22:11 multiple dla mnie ok, cytocell za 20 zl ok (nie oceniam za dobrze ^^ ) ... kuba1000 ma inne zdanie - jego prawo ![]() jakie witaminy polecasz (poza naturalnymi) kubo? z ciekawosci ![]() RE: Odżywka potreningowa i węglowodany. - Lax - 27-01-2012 22:13 Maniak , normalnie Cytocella np na ***** masz za 69 zł. Ja załatwiam sobie promocyjnie od znajomego więc mam taką zniżkę ![]() Jak rozmawiałem ze znajomymi to wolą kupić kilka paczek Cyto niż Storma bo się bardziej wg nich opłaca ![]() RE: Odżywka potreningowa i węglowodany. - kuba1000 - 28-01-2012 11:58 Jeśli mówimy o takich w rozsądnych cenach to na pewno Now Foods Adam Multiple ,chodź wiadomo że jak nas nie ograniczają środki finansowe to jest więcej bardziej zaawansowanych składowo produktów na rynku . Takie dobre panują opinie o Cyto bo kiedyś jak brali to może i to klepało ,ale teraz jak jest to tańsze niż mono to sobie pomyślcie sami co tam jest heh . Większość sklepów robi jakieś promocje np białko z 15 zł droższe ale dodają jako gratis jeden z tych szajsów . RE: Odżywka potreningowa i węglowodany. - Lax - 28-01-2012 12:02 Sugerujesz żebym na drugą część cyklu dokupił Storma np ![]() RE: Odżywka potreningowa i węglowodany. - kuba1000 - 28-01-2012 12:05 Sugeruje że po stromie możesz mieć jedynie ale sraczke . Ja Universala nigdy już nie kupie ... Jak chcesz coś podobnego składowo do Storma a pewniejszego to lepiej Detonator |