![]() |
Cell Mass - Wersja do druku +- Muscle-Centre.pl | Forum Kulturystyczne (http://muscle-centre.pl) +-- Dział: Suplementacja (/dzial-suplementacja) +--- Dział: Suplementy i odżywki (/dzial-suplementy-i-od%C5%BCywki) +--- Wątek: Cell Mass (/watek-cell-mass) |
RE: Cell Mass - Lee - 30-01-2012 18:17 Nie wiem po co ci te mono jak w porcji Storma jest pełna dawka krety a ty dodajesz jeszcze mono ,jaki cel ? RE: Cell Mass - Lax - 30-01-2012 18:19 Zostało mi około 100g i nie chcę żeby się zepsuło więc dawkuję DT 5g mono rano , 4tabsy cm3 przed tren , 5g mono + Storm po DNT 5g mono z rana Zjadę to mono to zostanę przy wersji DT 4 tabsy z rana + Storm po tren DNT 4 tabsy z rana RE: Cell Mass - Mr. Body - 30-01-2012 18:21 mi zostalo jeszcze troche cm3 i tcm z poprzednich cykli to dodam sobie teraz (sorry nie moglem sie oprzec ironii ) RE: Cell Mass - Lee - 30-01-2012 18:22 Dużo nie znaczy lepiej ... RE: Cell Mass - Lax - 30-01-2012 18:24 Zadałem pytanie czy nie będzie problemem jak tak zrobię w innym temacie i raczej były opinie przychylne ![]() No ale skoro odradzacie to odpuszczę mono do storma i zostawie rano ![]() RE: Cell Mass - michał.k - 30-01-2012 18:36 Mr. Body - nie bierz do siebie to co pisze, pisze do ogółu ludzi, ![]() ![]() ![]() PS. To ze pisze Ci ze produkt nazywa się amino to wcale nie oznacza że kupujesz aminokwasy, wręcz przeciwnie zazwyczaj są to peptydy(a dokładniej di lub tripeptydy) |