pco po kreatynie hmb ..... ... ba....bcaa ?? - Wersja do druku +- Muscle-Centre.pl | Forum Kulturystyczne (http://muscle-centre.pl) +-- Dział: Suplementacja (/dzial-suplementacja) +--- Dział: Suplementy i odżywki (/dzial-suplementy-i-od%C5%BCywki) +--- Wątek: pco po kreatynie hmb ..... ... ba....bcaa ?? (/watek-pco-po-kreatynie-hmb-ba-bcaa) |
RE: pco po kreatynie hmb ..... ... ba....bcaa ?? - Lee - 30-01-2012 17:11 Nie mówcie mi że jest Bcaa Xtra dobre bo jest to słaby supel i tyle ,to wg nie podlega dyskusji . Jak mieliście do czynienia z innymi tego typu suplami to sami mi przytakniecie . Co do HMB to padło tylko info że nie działa ,ja tylko wyraziłem swoją opinie że działa a strona ekonomiczna takiej kuracji na tym środku to już inna dyskusja . Nie rozumiem dziwnego myślenia że Bcaa tylko na redukcje ... w celu ochrony mieśni ... kompletując cykl na mase też trzeba pomyśleć o aminach RE: pco po kreatynie hmb ..... ... ba....bcaa ?? - maniak7000 - 30-01-2012 17:15 1. Dobry w porownaniu do czesci BCAA jakie mozna dostac - jest sporo lepszych (IMO gluty za duzo) 2. HMB jadlem tonami (mlody i glupi jak sie okazalo) przy odpowiednim trybie trening/miska - zero roznicy - IMO nie dziala, szkoda kasy - efekt jak po dropsie 3. uwazam ,ze przy dobrej ilosci kasy na BCAA to mozna nonstop zajadac okolotreningowo (dobra sprawa - ale nie jest konieczna) RE: pco po kreatynie hmb ..... ... ba....bcaa ?? - Mr. Body - 30-01-2012 17:17 Lee, jestem odmiennego zdania odnośnie bcaa, jedyny minus za smak, działanie i rozpuszczalność na duży plus o cenie nie wspomnę która jest o połowe niższa, a w skladzie masz 5 g na 10 g, wiec nie najlepiej ale tez nie najgorzej RE: pco po kreatynie hmb ..... ... ba....bcaa ?? - pepe - 30-01-2012 17:21 Powoli się spam robi. RE: pco po kreatynie hmb ..... ... ba....bcaa ?? - Lee - 30-01-2012 17:48 Chcesz to jedz ,twoje siano. Każdy znający się na suplach tego nie kupi RE: pco po kreatynie hmb ..... ... ba....bcaa ?? - michał.k - 30-01-2012 18:07 BCAA bardzo przydatne nawet na masie po treningu Polecam wersje w kapsach(czyli z celuloza mikrokrystaliczną ), chroni pzred kwaśnym ph żołądka (u niektórych nawet spada do 3ph) aminokwasy. |