Posiłek przdtreningowy jako śniadanie - Wersja do druku +- Muscle-Centre.pl | Forum Kulturystyczne (http://muscle-centre.pl) +-- Dział: Odżywianie (/dzial-od%C5%BCywianie) +--- Dział: Dieta (/dzial-dieta) +--- Wątek: Posiłek przdtreningowy jako śniadanie (/watek-posi%C5%82ek-przdtreningowy-jako-%C5%9Bniadanie) |
RE: Posiłek przdtreningowy jako śniadanie - michał.k - 30-01-2012 18:14 Tak. Przed treningowe będzie OK. poranny trening super sprawa, potem wszystkie składniki upozowujesz w mięsie(uogólniając oczywiście) RE: Posiłek przdtreningowy jako śniadanie - Mr. Body - 30-01-2012 18:19 Więc cała moja aktualna dieta pójdzie w odstawkę może i lepiej bo od 2 lat nie zmieniam RE: Posiłek przdtreningowy jako śniadanie - michał.k - 30-01-2012 18:32 Nie jedz codziennie tego samego to nie ma sensu. Ustal sobie zamienne produkty np: Zamiast karkówki zjedz filet z mintaja plus ozrechy albo łososia albo filez kurczaka lub indyka plus oliwa. Warzyw można konfigurować do woli. Przed snem też pasta rybna, pasta jajeczna lub Caprese(masz w przepisach) To samo się tyczy wielu produktów jak kasze ryże makarony kus kus itd RE: Posiłek przdtreningowy jako śniadanie - pepe - 30-01-2012 18:48 Sprawdź sobie jakie są wymienniki produktów, zaktualizuj dietę i będziesz na plus. RE: Posiłek przdtreningowy jako śniadanie - Mr. Body - 30-01-2012 19:08 koledzy, koledzy, ale ja nie miałem na myśli monotonnej diety tylko to że na śniadanie zawsze jajka i płatki Także się nie nakręcajcie hehe RE: Posiłek przdtreningowy jako śniadanie - hardt. - 30-01-2012 20:24 moj sposob na omlet: 7 bialek jaj 5 zoltek miarka bialka ( mi najbardziej podchodzi czekolada) troche wiorek kokosowych kilka rodzynek. zmiksuj sobie to wszystko i na patelnie. przez bialko ktore dodaje omlet ma super smak. mozna sobie zmieniac smaki itp. nigdy sie nie znudzi. u mnie sniadanie przez to jest najlepszym posilkiem w ciagu dnia RE: Posiłek przdtreningowy jako śniadanie - Mr. Body - 31-01-2012 20:46 od jutra bede bral NO Xplode więc trzeba śniadanie przedtreningowe zmienić jakie propozycje ? RE: Posiłek przdtreningowy jako śniadanie - Lax - 31-01-2012 20:54 A masz jakieś ograniczenia możliwościowe ? Bo dobrze by było zjeść rybę/wołowinę/kurę + ryż/makaron RE: Posiłek przdtreningowy jako śniadanie - hardt. - 31-01-2012 21:06 (31-01-2012 20:46)Mr. Body napisał(a): od jutra bede bral NO Xplode więc trzeba śniadanie przedtreningowe zmienić jakie propozycje ? dlaczego trzeba zmienic. przestaw tylko godzine zebys xploda bral minimum godzina po posilku. RE: Posiłek przdtreningowy jako śniadanie - Mr. Body - 31-01-2012 21:16 czyli to ze na sniadanie jem omleta (błonnik) nie wpłynie na tę odzywke ? Michał pisał co innego stąd pytanie |