![]() |
Dziennik Epsia - Wersja do druku +- Muscle-Centre.pl | Forum Kulturystyczne (http://muscle-centre.pl) +-- Dział: Muscle-Centre for You (/dzial-muscle-centre-for-you) +--- Dział: Dzienniki Treningowe (/dzial-dzienniki-treningowe) +--- Wątek: Dziennik Epsia (/watek-dziennik-epsia) |
RE: Dziennik Epsia - Diabeł 88 - 14-04-2012 15:50 Przysiad do poprawy Epsio...w szczegolnosci ustawienie stop razi mnie w oczy.To samo co pisalem przy MC.Do tego przy wstawaniu nogi ida Ci do srodka a to moze spowodowac kontuzje.Druga sprawa jest taka,ze nie robisz pełnego przysiadu...Ustabilizuj pozycje tak jak pisze i napewno cos z tego bedzie ![]() ![]() RE: Dziennik Epsia - Epsio - 14-04-2012 15:53 diabeł, nie pamietam kto, ( chyba zielo ) mi pisał, że od II sie nabawie kontuzji ! dotknąc dupą ziemie, ;o, to tak sie da zielo, nie prostuje do końca, może tego nie widać RE: Dziennik Epsia - Zielsko - 14-04-2012 16:00 Epsio- ale poprawiłem się, bo nie wiem czy wiesz, pochodzę z innego forum i tam takie ploty krążayły, a nawet ludzie podawali argumenty, ale skonsultowałem się z kimś doświadczonym i się okazało że Patryk ma racje. Nawet przeprosiłem kilka stron wcześniej -.- ![]() Co do dupy w ziemie- tak się nie da :O ![]() RE: Dziennik Epsia - Diabeł 88 - 14-04-2012 16:03 No bo juz mialem pisac co to za brednie wyczytaliscie chlopaki ![]() Epsio ![]() ![]() ![]() RE: Dziennik Epsia - Zielsko - 14-04-2012 16:04 ogólnie to tylko kwestia postawy anatomicznej, Patryk będzie wiedział kto mi przybliżył o co w tym chodzi ![]() RE: Dziennik Epsia - Epsio - 14-04-2012 16:05 Ajjj to sory, sory, może nie zauważyłem To jeszcze zapytam na innym forum, jeśli też będą tak twierdzić to spróbuje II chodź będzie trudno ![]() No może za słabo sie rozciągam, bo bardziej zejśc dupą nie potrafie ![]() Dziennik sie przydaje ![]() To koniec spamu Do zobaczenia w Poniedziałek ![]() RE: Dziennik Epsia - robo815 - 14-04-2012 18:20 (14-04-2012 15:50)Diabeł 88 napisał(a): Przysiad do poprawy Epsio...w szczegolnosci ustawienie stop razi mnie w oczy.To samo co pisalem przy MC.Do tego przy wstawaniu nogi ida Ci do srodka a to moze spowodowac kontuzje.Druga sprawa jest taka,ze nie robisz pełnego przysiadu...Ustabilizuj pozycje tak jak pisze i napewno cos z tego bedzie Co do ustawienia stóp to polemizowałbym z Tobą Patryk,a co do reszty się w pełni zgadzam. Epsio przysiad rób do momentu dotknięcia dwugłowego uda z łydkami RE: Dziennik Epsia - Diabeł 88 - 14-04-2012 18:27 Robert ja zdaje sobie sprawe,ze robiadz przysiady w roznych ustawieniach stóp miesnie moga pracowac w nieco inny sposob...Tutaj natomiast chodzi o poprawną postawe w danym cwiczeniu nie rozgrzebujmy tego na sposoby ruszania mięśni z "innej" strony ![]() RE: Dziennik Epsia - robo815 - 14-04-2012 18:28 Biorąc pod uwagę równiesz szrokość rozstawienia stóp,ma to duży wpływ ale faktycznie to dopiero za parę lat ![]() RE: Dziennik Epsia - Epsio - 14-04-2012 20:12 no dobrze, ale ja poprostu nie potrafie zrobić głębszego przysiadu |