Oxanavar :P - Wersja do druku +- Muscle-Centre.pl | Forum Kulturystyczne (http://muscle-centre.pl) +-- Dział: Kulturystyka i Fitness (/dzial-kulturystyka-i-fitness) +--- Dział: Doping (/dzial-doping) +--- Wątek: Oxanavar :P (/watek-oxanavar-p) |
RE: Oxanavar :P - PKR_duma - 18-03-2012 14:53 taka uwaga, taniej wychodzi kupic hepaplusy z olimpu, a maja bdb sklad, jak chcesz to mozesz jeszcze lecytyny kupic, z tego co wiem sa w miare tanie a pomagaja. do diety mozna dorzucic 50g siemia lnianego Lax, Kuba jesli nie zakonczycie tej dyskusji to lecą ostrzezenia. RE: Oxanavar :P - Lax - 18-03-2012 14:53 Jeśli Ci to drogo będzie wychodzić dobrym zamiennikiem jest Essetil. 15zł / 50 tab. No i coś z żurawiną też się przyda , gdyż ma świetny wpływ na wątrobę i nerki RE: Oxanavar :P - łapa50cm. - 18-03-2012 16:07 tak mi narobiłes smaka ze chyba tez zakupie tylko dodam trena.. do tego RE: Oxanavar :P - kodzak0 - 18-03-2012 16:26 hehehe lapa jeszcze nie ma czym robic smaka dopiero sie okaza za kilka dni co i jak chociaz ciekaw jetsem po jakim czasie to dziala RE: Oxanavar :P - kodzak0 - 19-03-2012 23:20 ciekaw jestem ile jest prawdy w tym ;p Charakterystyka produktu: Bardziej anaboliczny niz czysty testosteron Potezny wzrost beztluszczowej muskulatury Podwyzsza poziom testosteronu, tlumi estrogeny Sprzyja sprawnosci seksualnej i wysokiemu libido Potencjalne wlasciwosci zwalczania ginekomastii Zmniejszony efekt zaburzenia gospodarki hormonalnej Solidne, bardziej trwale efekty przyrostu suchego miesnia RE: Oxanavar :P - łapa50cm. - 19-03-2012 23:23 to jest cos na podobe trenadrola , ja go szamałem i powiem ci ze kosa jesli chodzi o poprawe definicji czy palenie fatu , mysle ze bedziesz zadowolony RE: Oxanavar :P - kodzak0 - 20-03-2012 10:25 a po jakim czasie bylo to juz czuc? RE: Oxanavar :P - łapa50cm. - 20-03-2012 10:30 w drugim tygodniu juz czułem siłe ze idzie lepiej duzo RE: Oxanavar :P - kodzak0 - 20-03-2012 10:41 juz by mogla isc heheh po 3 dniach hehehe a tak na powaznie. z tych cech ktora sie sprawdzila? RE: Oxanavar :P - łapa50cm. - 20-03-2012 10:48 Bardziej anaboliczny niz czysty testosteron ----tego to bym nie powiedział Potezny wzrost beztluszczowej muskulatury-------tak Podwyzsza poziom testosteronu, tlumi estrogeny----tak Sprzyja sprawnosci seksualnej i wysokiemu libido-----niewiem nie zauwazyłem Potencjalne wlasciwosci zwalczania ginekomastii--- niewiem Zmniejszony efekt zaburzenia gospodarki hormonalnej --- tak raczej Solidne, bardziej trwale efekty przyrostu suchego miesnia ----- tak |