Gainerek - Wersja do druku +- Muscle-Centre.pl | Forum Kulturystyczne (http://muscle-centre.pl) +-- Dział: Suplementacja (/dzial-suplementacja) +--- Dział: Suplementy i odżywki (/dzial-suplementy-i-od%C5%BCywki) +--- Wątek: Gainerek (/watek-gainerek) |
RE: Gainerek - Macik95 - 03-01-2012 19:02 Mój kolega go stosuje no i jak sie nie obijal to ladnie wygladal, ale teraz jak sie zaniedbal to go zalalo tak wiec jesli jestes aktywny i to bardzo to ci wyjdzie na dobre ;p A mutant ma dobra opinie tak wiec wiesz co kupujesz ;D RE: Gainerek - maniak7000 - 03-01-2012 19:08 gainierki (IMO zbedne) ok, ale jak nei spalisz tego co zjesz/wypijesz to zalewa.. norma RE: Gainerek - pepe - 03-01-2012 19:11 Do diety to tylko i wyłącznie białka jak dla mnie, jeżeli miałbym wybierać pomiędzy gainerem a tym. Ok, powinniśmy co nieco wskoczyć na temat, bo robi się powoli zbędny OT. RE: Gainerek - maniak7000 - 03-01-2012 19:15 (03-01-2012 19:11)Floyd napisał(a): Do diety to tylko i wyłącznie białka jak dla mnie, jeżeli miałbym wybierać pomiędzy gainerem a tym. I na tym proponuje zakonczyc autor juz chyba wybral - nie bierze glosu w dyskusji. dla przejrzystosci zamykam temat /PW/ w razie watpliwosci |