AFERA v2 z ***** na pierwszym planie - WPC plus v2 - Wersja do druku +- Muscle-Centre.pl | Forum Kulturystyczne (http://muscle-centre.pl) +-- Dział: Suplementacja (/dzial-suplementacja) +--- Dział: Suplementy i odżywki (/dzial-suplementy-i-od%C5%BCywki) +--- Wątek: AFERA v2 z ***** na pierwszym planie - WPC plus v2 (/watek-afera-v2-z-sfd-na-pierwszym-planie-wpc-plus-v2) |
RE: AFERA v2 z ***** na pierwszym planie - WPC plus v2 - ARNI1964 - 17-01-2012 20:00 Francesco oby było tak jak piszesz, należy im się za tą kichę i robienie ludzi w ciula. RE: AFERA v2 z ***** na pierwszym planie - WPC plus v2 - maniak7000 - 17-01-2012 20:01 marka - moze sklep - nie wierze .. reszta j/w RE: AFERA v2 z ***** na pierwszym planie - WPC plus v2 - Botage - 17-01-2012 21:05 Nie ma się co spodziewać po ich produktach niczego dobrego. Osobiście nie chcę mieć nic wspólnego z ich marką. Widocznie pierwsza "akcja" przeciwko ich produktom niewiele im zaszkodziła. Ciekaw jestem czy będzie V3 RE: AFERA v2 z ***** na pierwszym planie - WPC plus v2 - ARNI1964 - 18-01-2012 00:12 "S F D = SOJOWE FORUM DYSKUSYJNE" )) RE: AFERA v2 z ***** na pierwszym planie - WPC plus v2 - bicepsik.pl - 18-01-2012 00:49 Zostajesz moim ulubionym forumowiczem hehehe Sojowe heheheheeh Maniek znalazłem to laboratorium http://www.cdsport-international.com/en/home/1.aspx I jeszcze raz powtarzam jak ktoś komuś pod swoja marka każe pakować towar to chyba powinien to kontrolować dbając o swoich klientów i "markę". Można jedynie domniemywać, że po prostu pakowali co klient chciał. Każda inna firma by tak zrobiła. Przychodzi do mnie gościu i mówi zapakuj mi to w to a ja nalepie swoja nalepkę. Gość wykonał usługę to dlaczego ma odpowiadać. Odpowiada ten co to wprowadza na rynek czyli ***** i kropa. No ale Sojowe Forum hehehe teraz nie usnę hehehe RE: AFERA v2 z ***** na pierwszym planie - WPC plus v2 - Marian - 18-01-2012 21:08 Coś nowego w sprawie ? Śledzi ktoś tłumaczenia ***** ? RE: AFERA v2 z ***** na pierwszym planie - WPC plus v2 - Botage - 18-01-2012 21:10 Wiesz, właściwie takie badanie można baaardzo łatwo sfałszować (pisałem o tym na gg maniakowi) Osobiście mnie się już nie chce nawet patrzeć przy natłoku pracy. Ciekaw jestem czy oni nie ponoszą żadnych konsekwencji, skoro odchył 8% a dozwolone jest 5%? RE: AFERA v2 z ***** na pierwszym planie - WPC plus v2 - pepe - 18-01-2012 21:31 To pytanie mnie także nurtuje. RE: AFERA v2 z ***** na pierwszym planie - WPC plus v2 - Marian - 18-01-2012 23:25 Najgorsze jest To, że znajdą się tacy co będą to dalej kupowali. Właśnie takich ludzi nie rozumiem, mają czarno na białym, jaki jest skład i co naprawdę kupują, ale dalej się w to pchają. Po co ???? Przecież można sięgać po lepsze firmy i to nie dopłacając majątku ! ***** wypuści badania jednej partii z dobrą zawartością to się ludzie znowu rzucą, a wałki jak były tak pewnie zostaną. Wyczytałem, że mają umieszczać badania do każdej partii... Chętnie to zobaczę i jeśli faktycznie będzie zawartość taka jaka ma być to ciekawe co z ceną? RE: AFERA v2 z ***** na pierwszym planie - WPC plus v2 - ARNI1964 - 19-01-2012 00:30 Marian to juz niema wiekszego znaczenia co teraz beda robic.Juz tak polecieli w hu... ze tego sie nieda naprawic.Zapaleni *****-owcy beda to kupowac dalej i srac 15 razy dziennie ale beda dumni ze wspieraja swoje genialne forum.Brak slow poprostu tej glupocie i braku szacunku ***** wzgledem swoich klientow i forumowiczow. |