![]() |
Gucix96 - DT w drodze po mase! - Wersja do druku +- Muscle-Centre.pl | Forum Kulturystyczne (http://muscle-centre.pl) +-- Dział: Muscle-Centre for You (/dzial-muscle-centre-for-you) +--- Dział: Dzienniki Treningowe (/dzial-dzienniki-treningowe) +--- Wątek: Gucix96 - DT w drodze po mase! (/watek-gucix96-dt-w-drodze-po-mase) |
RE: Gucix96 - DT w drodze po mase! - łapa50cm. - 02-02-2012 17:28 a co ty masz za trądzik ? RE: Gucix96 - DT w drodze po mase! - Gucix96 - 03-02-2012 23:01 03.02.2012 Zwyczajny, dojrzewam, zaczął mi się on już przed przygoda z kulturystką, okres dojrzewania . Wczoraj byłem u dietetyczki ![]() Mnie do 18 roku wskaźnik BMI nie obowiązuje tylko jest to wyrażane w centylach, powiedziała ; d ze ogólnie mam dużo tych posiłków, dziwiła się gdzie ja to mieszczę.. jak sądzicie tacy dietetycy znają się ba tym? Bo we wtorek już na pewno jadę do niej i ona przeprowadzi godzinny wywiad, i z tego ułoży mi dietę opłaca się? Wole zainwestować teraz aby wiedział na czym stoi, aby w przyszłości nie było niespodzianek zdrowotnych, dowiedziałem się także ze błąd jest smażenie na oliwie z oliwek ponieważ traci właściwości to na tyle, czekam na wasze opinie co do tematu RE: Gucix96 - DT w drodze po mase! - Lax - 03-02-2012 23:04 Jak dla mnie mało wiarygodna osoba gdyż teoria o tym , że jajka zwiększają cholesterol została obalona. Posiłki masz co 3 godziny , czyli kręcisz metabolizm to nie wiem o co jej chodzi. BMI to jest gówno ![]() Pozdrawiam. RE: Gucix96 - DT w drodze po mase! - Gucix96 - 03-02-2012 23:29 Pójdę na jedną wizytę i zobaczę jak to bd przez miesiąc, jak bd lepiej to się przerzucę na nową dietę, a jak nie powrócę do starej, spróbować zawsze można ![]() RE: Gucix96 - DT w drodze po mase! - michał.k - 03-02-2012 23:31 Placisz za nic nie lepiej kupic ksiazke i samu sie doszkolic wiecej bys z tego wyciagnoł wiadomosci. Smazenie na oliwie racja, ale to wystarczyło zapytac na forum Jedz normalnie jajka i zrób sobie badania HDL VLDL i LDL i chylomikrony ![]() RE: Gucix96 - DT w drodze po mase! - robo815 - 03-02-2012 23:33 Gucix jak ktoś tak zaczyna to nie warto tracić pieniędzy i czasu.Sam byłem u dietetyczki i co innego mówiła niż ta Twoja RE: Gucix96 - DT w drodze po mase! - BrotheR - 03-02-2012 23:39 te 70zł wydaj na literaturę o dietetyce, do Kwacha napisz on Ci poda tytuły warte uwagi ![]() po pierwszych zdaniach już wiem, że ta dietetyczka tylko dla kasy "pomaga" ![]() RE: Gucix96 - DT w drodze po mase! - Gucix96 - 03-02-2012 23:44 No juz na pierwszą wizyte jestem umówiony, więc raczej pójdę, a potem bd czerpał wiedzę z forum, jakie polecicie ksiązki? Dieta, trening, regeneracja, a co do to tego to bd miał chociaż dokładne pomiary, ale potem juz napewno nie pójdę. Posłucham się waszych rad. Michał.k gdzie można zrobić takie badania i się płaci coś, a jak tak to ile ? RE: Gucix96 - DT w drodze po mase! - michał.k - 04-02-2012 13:58 Badania masz za darmo, idziesz do lekarza pierwszego kontaktu i poproś o badania moczu krwi i kału. Jeśli go u nudzisz to weź badania hormonów. o do literatury to jeśli chcesz mieć podstawy to kup sobie lub wypożycz z biblioteki Żywienie człowieka - podstawy nauki o żywieniu pod red. Gawęckiego - wiedza podstawowa, napisana prostym zrozumiałym językiem, 2 i 3 cześć jest już bardziej o żywieniu w stanach chorobowych lub innych stanach fizjologicznych, oraz o innych problemach żywieniowych na świecie. koszt to 50zł(60 zł przesyłką) - ale warto RE: Gucix96 - DT w drodze po mase! - Gucix96 - 06-02-2012 19:56 06.02.2012 Dziś dorypałem nieźle Tricepsa ![]() Płaska: 10/8/6/4 50kg/55kg/60kg/65kg Hm diete jakąś trzymam, ale jem to tylko co mam w lodówce dziś to wyglądało tak w szkole nie byłem wiec troszkę inaczej Cytat:07:0018:40 Chyba lekko przesadziłem z Ww bo na noc nie powinienem spożywać, ale spać idę gdzieś około 23, max 24 |