Pojedyńcze pytania! Pytaj w tym temacie. - Wersja do druku +- Muscle-Centre.pl | Forum Kulturystyczne (http://muscle-centre.pl) +-- Dział: Odżywianie (/dzial-od%C5%BCywianie) +--- Dział: Dieta (/dzial-dieta) +--- Wątek: Pojedyńcze pytania! Pytaj w tym temacie. (/watek-pojedy%C5%84cze-pytania-pytaj-w-tym-temacie--722) |
RE: Pojedyńcze pytania! Pytaj w tym temacie. - toxyna - 02-03-2012 12:04 Mam pytanie co do tuńczyka, bo Robert Burneika kiedyś w swoim radiu mówił że tuńczyka to można jeść ale raz w tygodniu i żeby z nim nie przesadzać czy może ktoś wie dla czego? RE: Pojedyńcze pytania! Pytaj w tym temacie. - kuba1000 - 02-03-2012 14:18 Ze względu na metale ciężkie RE: Pojedyńcze pytania! Pytaj w tym temacie. - pepe - 02-03-2012 15:18 @Wisienka Twaróg zmieszaj sobie z odżywką białkową i masz problem z głowy jeżeli kończysz o tej godz treningi. RE: Pojedyńcze pytania! Pytaj w tym temacie. - Purina - 02-03-2012 15:21 Ja bym wypiła o tej porze już tylko białko z odrobiną węgli, by uzupełnić. Nie jadłabym na noc ryżu z kurą na przykład, bo ciężko się śpi z pełnym brzuchem. RE: Pojedyńcze pytania! Pytaj w tym temacie. - pepe - 02-03-2012 15:23 Jeżeli chodzi o ryż, to może go zjeść wraz z twarogiem i odżywką białkową, spać pójdzie bez pełnego brzucha, jeżeli mogę to tak nazwać. RE: Pojedyńcze pytania! Pytaj w tym temacie. - Purina - 02-03-2012 15:57 Ja bym twarogiem nie ryzykowała na noc, bo podlewa wodą. RE: Pojedyńcze pytania! Pytaj w tym temacie. - goino - 05-03-2012 15:49 Jak czytałem na poprzednim forum , to twaróg do 50 g tylko , on ma spowolnić wchłanianie innych składników. Tuńczyk - raz w tygodniu z powodu dużej ilości rtęci. btw. Czemu ostatni posiłek węgle + białko , a nie białko + tłuszcze? RE: Pojedyńcze pytania! Pytaj w tym temacie. - 404c8 - 10-03-2012 12:35 Surowa kapusta ma odczyn zasadowy? RE: Pojedyńcze pytania! Pytaj w tym temacie. - Purina - 10-03-2012 13:09 Goino, węgle można sobie zjeść, ale na masie, nie na redukcji! Chyba, że uzupełniasz - to co innego. RE: Pojedyńcze pytania! Pytaj w tym temacie. - goino - 16-03-2012 01:48 Aha czyli na masie ostatni posiłek może się składać z białka , węgli oraz tłuszczy , ale też może on być z samych białek i tłuszczy? Na redukcji będę jadł wieczorem same białka + omega3. Ile powinno się pić wody przez cały dzień przy budowaniu masy mięśniowej oraz przy redukowaniu tkanki tłuszczowej? I też ile wody pić się powinno w czasie treningu na masie oraz redukcji? |