![]() |
Dziennik papcia Gramma - Wersja do druku +- Muscle-Centre.pl | Forum Kulturystyczne (http://muscle-centre.pl) +-- Dział: Muscle-Centre for You (/dzial-muscle-centre-for-you) +--- Dział: Dzienniki Treningowe (/dzial-dzienniki-treningowe) +--- Wątek: Dziennik papcia Gramma (/watek-dziennik-papcia-gramma) |
RE: Dziennik papcia Gramma - Grammatikk - 13-05-2012 13:37 Dziś postanowiłem nieco zmienić plan i zrobić Klatkę+ Plecy Ja często zmieniam plany i sposób wykonywania ćwiczeń/ćwiczenia więc brak nowych bodźców dla mięśni nie występuje raczej. 1. Śniadanie jajecznica z 5 jajek na oliwie z oliwek + 200 gram pieczywa + zielona herbata (z cukrem ![]() wyszło około 1200kcal na samo śniadanie. odczekałem 90 minut TRENING Klatka: 1.wyciskanie płaskie 22x46kg/16x56kg/10x66kg lekki progres ciężaru jest co mnie cieszy a uczucia ciągnięcia w przyczepach nie czułem co mnie cieszy nad wyraz mocno ![]() 2.wyciskanie hantlami na skosie (wprowadziłem 20*) 12x24kg/12x24kg/10x27kg/10x27kg/6x31kg to jednak zawsze jakiś skos nie prosta i ciężary były cupke za wielkie przez co ucierpiała technika (następny trening będzie ze zjazdem o 1KG i będzie miód) 3.rozpiętki kombinowane 3x10pow x16.6kg Plecy: 4.Wiosło sztanga łamaną 12x39.2kg/10x45kg/10x45kg/10x49.4kg 5.Wiosło hantlą 12x24kg/11x26kg/8x30.4kg/8x30.4kg/6x33kg 6. Unoszenie z opadu "DD" sztanga łamaną 20x27kg/20x29kg/20x31kg/20x33kg brzuch kaptury i przedramię przerzucam na jutro. 30 minut po trenie 150 gram gainera + 500ml mleka = około 750kcal Wrzuciłem lepszy koktajl bo tak wyrypany jak dziś dawno się nie czułem i podbijam ogólna ilość kalorii i białka w diecie. Reszta wypiski z diety będzie później. RE: Dziennik papcia Gramma - michał.k - 13-05-2012 13:53 (13-05-2012 13:28)kodzak0 napisał(a):(13-05-2012 06:55)BrotheR napisał(a): chodzi o jej wartość białka w białku... i ta wartość jest bardzo niska Nie każdy się pieni czytaj mój post RE: Dziennik papcia Gramma - kodzak0 - 13-05-2012 14:02 michal z tego co wiem to Ty tez znasz Litwina ![]() RE: Dziennik papcia Gramma - Grammatikk - 13-05-2012 14:04 A białka w białku według testów jest 74% więc wrzuć na luz i kupuj Optimium jak masz a od moich metod suplementacyjnych się odczep ![]() Z Litwinem którego tez już parę lat znam też toczyliście słowne potyczki podparte brakiem argumentów co zostało uznane za spam, bo jak nie masz co napisać piszesz spam - taka forumowa zasada. JA Z TEGO TEMATU NIE DAM SOBIE ZROBIĆ ŚMIETNIKA więc proponuję skończyć temat Ostrowii. Na koniec dodam że znam też jednego kulturystę z Krakowa obecnie przygotowującego się do startów w wadze ciężkiej amatorów ( na co dzień trenera personalnego) który ja też je razem z innymi preparatami białkowymi i nie narzeka a dodam że chłop ma jednak większa wiedzę od nas ![]() RE: Dziennik papcia Gramma - Diabeł 88 - 13-05-2012 14:10 Cześć.Na wstepie witam nowego kolege na naszym forum ![]() ![]() ![]() RE: Dziennik papcia Gramma - Grammatikk - 13-05-2012 14:19 I miliard x czytałem a kupiłem wór co by mieć na wiele wiele miesięcy. I Koniec tego tematu WPC . Mogę na to liczyć? Jako że poznałem już resztę diety na dziś będzie ona wyglądać tak: 3. 200 gram kuraka z wody + 100 gram makaronu razowego + brokuły + oliwa z oliwek 4. 200 gram kuraka z wody + 100 gram makaronu razowego + brokuły + oliwa z oliwek 5. 200 gram kuraka z wody + 50 gram makaronu razowego + brokuły + oliwa z oliwek 6. 50 gram WPC 7. 250 gram twarogu + oliwa z oliwek i wiadomo witaminy i minerały do tego RE: Dziennik papcia Gramma - michał.k - 13-05-2012 15:28 kodzak0- znam jego i jego zdania ![]() Co do dyskusji z Litwinem to kwestia wymiany poglądów ![]() Lubie te argumenty że kolega kolego bierze i ma większa wiedzę od nas,a czemu ma większa bo się przygotowuje do zawodów i wazy 20kilo więcej, śmieszą mnie takie wypowiedzi, z całym szacunkiem dla wielu kulturystów, ale wcale nie uznaje ich za autorytety nawet jak siedzą w działach firmowych i tam odpisują poczytajcie już prędzej odpowiedzi dr. Piotra Kaczki czy S.Ambroziaka często naciągają w stronę Olimpa ale maja ciekawe rzeczy do powiedzenia, od kulturysty nigdy nie usłyszałem żeby powiedział coś co faktycznie podłoże naukowe. Pozdrawiam M.K RE: Dziennik papcia Gramma - kodzak0 - 13-05-2012 15:35 papciu ile Ty yego kuraka szamiesz ![]() Michal zgodze sie z tym ze od zawodowcy ciezko cokolwiek wyciagnac. Swego czasu jak cwiczylem na silowni gdzie menagerem byl Olborski i cokolwiek chcial sie go czlowiek dopytac to zawsze odsylal do instruktorow ktorzy sie nie znali haha RE: Dziennik papcia Gramma - Grammatikk - 13-05-2012 15:40 A co ci miał Konrad powiedzieć? Że na stanie jedzie 12 miesięcy choć cykl "zalecają" max 6 tygodni? Że mixy teścia to ma co 2 dzień i wali 70 gram białka na porcje bo się mu wchłonie? Żaden zawodowiec wiele nie powie. Każdy próbuje na własną rękę i to akurat jest zdrowe. Staram sie 600 gram dziennie Kondziu ![]() RE: Dziennik papcia Gramma - michał.k - 13-05-2012 15:44 kodzak0 - kulturystyka to jest taka działka że na to składa się kilak pod-nauk, podejrzewam ze wielu kulturystów za przeproszeniem to popularne karki-bezmózgowce ![]() ![]() Grammatikk 3-5 posiłki trochę monotonii/ dodaj inne warzywa wiem ze brokuły są zdrowe i dobre na pompę ![]() ale inne warzywka tez mile widziane 6 - dodaj do tego coś samo WPC to słabo ![]() 7 - Spróbuj pasty rybnej albo jajecznej albo rybno-jajecznej z warzywami Kulturyści na SAA biorą duże dawki białka bo pewna cześć wykorzystują an procesy glukoneogenezy, normalny na czysto nie przyswoi takiej ilości białka ![]() Pozdrawiam M.K |