W dążeniu do indywidualnej doskonałości. DT by ZIELSKO - Wersja do druku +- Muscle-Centre.pl | Forum Kulturystyczne (http://muscle-centre.pl) +-- Dział: Muscle-Centre for You (/dzial-muscle-centre-for-you) +--- Dział: Dzienniki Treningowe (/dzial-dzienniki-treningowe) +--- Wątek: W dążeniu do indywidualnej doskonałości. DT by ZIELSKO (/watek-w-d%C4%85%C5%BCeniu-do-indywidualnej-doskona%C5%82o%C5%9Bci-dt-by-zielsko) |
RE: W dążeniu do indywidualnej doskonałości. DT by ZIELSKO - Mr. Body - 16-02-2012 14:26 Więc mam przekąskę, ale nie mam problemów z pełnością żołądka. A co do warzyw w około treningowych posiłkach, może masz rację że przyzwyczajenie. RE: W dążeniu do indywidualnej doskonałości. DT by ZIELSKO - Zielsko - 16-02-2012 16:07 Hmm...warzywa ... No są ^^ Tzn. Akurat rzeczywiście do tego posiłku nic nie było.. Ale przeciez nie do każdego z moich posiłków musi być warzywo, prawda? RE: W dążeniu do indywidualnej doskonałości. DT by ZIELSKO - michał.k - 16-02-2012 16:11 No nie w kazdym ale jak widze wasze posiłki to wy w żadnym nie macie warzyw. http://5porcjiwszkole.pl/ RE: W dążeniu do indywidualnej doskonałości. DT by ZIELSKO - Zielsko - 16-02-2012 16:17 Ja tam jem warzywa...jak i owoce. dzisiaj do śniadania był banan, do obiadu surówka z kapusty pekińskiej i coś tam w niej było ^^ A to jeszcze nie koniec dnia, więc na pewno nie jedno warzywo zjem;] RE: W dążeniu do indywidualnej doskonałości. DT by ZIELSKO - Bartek16 - 16-02-2012 16:26 Zielsko dodałeś te filmiki ? RE: W dążeniu do indywidualnej doskonałości. DT by ZIELSKO - michał.k - 16-02-2012 16:38 To jest mało 70% powinny stanowic węglowodany suche(kasze/ryze/amakrony/platki) a 30% mokre czyli warzywa i owoce. RE: W dążeniu do indywidualnej doskonałości. DT by ZIELSKO - Zielsko - 16-02-2012 16:38 Aaa, własnie filmiki... Szkoda gadać... Nie mam nic... udało mi się tylko jeden filmik odzyskać.. reszta poszła w "kosz" po formacie, każdy z nich był z wirusem który musiał już być wcześniej na karcie. Lipa trochę wyszła... Kwachu-na pewno się skupie na warzywach RE: W dążeniu do indywidualnej doskonałości. DT by ZIELSKO - Diabeł 88 - 16-02-2012 18:22 Kupuj sobie Ziółko brokuly bo sa tanie i bardzo pożywne JEDZIESZ OSTRO!!!!! RE: W dążeniu do indywidualnej doskonałości. DT by ZIELSKO - Purina - 17-02-2012 00:11 warzywka owocki też a tylu przeciwników tych smakowitości... eee. RE: W dążeniu do indywidualnej doskonałości. DT by ZIELSKO - michał.k - 17-02-2012 12:54 Faktycznie brokuły wypadaja najlepiej z całego ogródka ;P |