Dziennik Epsia - Wersja do druku +- Muscle-Centre.pl | Forum Kulturystyczne (http://muscle-centre.pl) +-- Dział: Muscle-Centre for You (/dzial-muscle-centre-for-you) +--- Dział: Dzienniki Treningowe (/dzial-dzienniki-treningowe) +--- Wątek: Dziennik Epsia (/watek-dziennik-epsia) |
RE: Dziennik Epsia - Mr. Body - 01-02-2012 14:42 to lipa jak się buja ... poróbcie zdjęcia jak będziecie, RE: Dziennik Epsia - Epsio - 01-02-2012 14:46 buja sie dopiero jak zaczniesz mocno kopać. a z pięści sie nie potrafi rozbujać. Biceps 1..UGINANIE RAMION ZE SZTANGĄ STOJAC PODCHWYTEM SZEROKO. 2..UGINANIE RAMION ZE SZTANGĄ NA ?MODLITEWNIKU? 3. UGINANIE RAMION PODCHWYTEM STOJĄC-Z RĄCZKĄ WYCIĄGU Triceps 1. WYCISKANIE W LEŻENIU NA ŁAWCE POZIOMEJ WĄSKIM UCHWYTEM 2. WYCISKANIE ?FRANCUSKIE? SZTANGI W LEŻENIU 3. PROSTOWANIE RAMION NA WYCIĄGU W PŁASZCZYŹNIE POZIOMEJ W PODPORZE wszystko 4 serie, 15 powtórzeń no własnie nei wiem jaka kolejnośc ma ktoś zastrzeżenia co do dzisiejszego treningu ?? RE: Dziennik Epsia - łapa50cm. - 01-02-2012 14:58 i gitara czy napiałes pokolei te cwiczenia ? i ile seri /pow. RE: Dziennik Epsia - Mr. Body - 01-02-2012 15:20 za dużo ćwiczeń RE: Dziennik Epsia - BrotheR - 01-02-2012 16:15 po jaką cholerę Ci aż 4 ćwiczenia na bicepsy? aż tak wielkie masz głowy ramion żeby z każdej strony je niszczyć? ehh jak do słupa... RE: Dziennik Epsia - pepe - 01-02-2012 16:27 j/w Czemu aż tak dużo ich robisz ? Na co ci to ? RE: Dziennik Epsia - łapa50cm. - 01-02-2012 16:29 nie rozumie czemu go tak atakujecie niech robi 4 cwiczenia , za jakies czas zmieni trening , moim zdaniem ma to podstawe na przyszłosc RE: Dziennik Epsia - pepe - 01-02-2012 16:31 Bez sensu się męczy moim zdaniem. RE: Dziennik Epsia - Mr. Body - 01-02-2012 16:35 łapa masz rację nie ma sensu się kłócić, ale myślę że jak biceps robi na 4 ćwiczenia, to triceps z racji tego że jest większym mięśniem powinien robić na 5 ćwiczeń. Nogi myślę 10 ćwiczeń będzie ok. RE: Dziennik Epsia - BrotheR - 01-02-2012 16:36 zajedzie bicepsy i tyle z tego będzie miał, on tego nie rozumie czy co? nie ma tak dużych mięśni, uszkodzenia podczas ćwiczeń będą zbyt duże w stosunku do masy mięśni, nie jest też na towarze by tak robić nie ma takiej regeneracji... a najgorsze może się dopiero zdarzyć, jak naderwie sobie przyczep bo po tylu ćwiczeniach technika będzie u niego kuleć... |