Humor - Wersja do druku +- Muscle-Centre.pl | Forum Kulturystyczne (http://muscle-centre.pl) +-- Dział: O wszystkim (/dzial-o-wszystkim) +--- Dział: Gadaniec (/dzial-gadaniec) +--- Wątek: Humor (/watek-humor) |
RE: Humor - robo815 - 19-03-2012 22:20 Próba generalna orkiestry symfonicznej. Wchodzi dyrygent: - Koleżanki i koledzy, zaczynamy od części drugiej, opus pierwszy.... A gdzie pierwszy skrzypek? - Jakby tu powiedzieć, poszedł do toalety, pewnie się onanizuje... - Dobrze, idźcie po niego, niech tu natychmiast wraca! - Pan tu jest dyrektorem, niech Pan idzie po niego... Dyrygent idzie do toalety. Rzeczywiście - pierwszy skrzypek stoi w kącie i się onanizuje. Dyrygent: - I to ma być pierwszy skrzypek? Dłoń swobodna, łokieć wyżej... RE: Humor - robo815 - 22-03-2012 21:00 Rosyjscy neurolodzy odkryli nerw łączący oko bezpośrednio z dupą. Kiedy ukłuli pacjenta igłą w dupę, w jego oku pojawiła się łza. Gdy wbili tę samą igłę w oko, pacjent się zesrał. Sprzedam faceta: Data pierwszej rejestracji grudzień 1977. Egzemplarz okazowy, duże gabaryty, tył lekko zgarbiony, poduszka powietrzna z przodu, ropniak, możliwość jazdy na gazie, wrażliwy na pedały. Drążek ergonomiczny, położony centralnie, prawie niewidoczny. Najlepiej posuwa na obwodnicach. Na trasie bierze wszystko jak leci. Uwaga, lekko stuknięty. Dużo pali. Lekkie problemy z wtryskiem. Niemiłosiernie smrodzi z tylniej rury. Zapas gum gratis. Wszystkiego najlepszego dla nowej właścicielki... RE: Humor - robo815 - 23-03-2012 18:11 Spotyka się dwóch sąsiadów: - Jak ty to robisz, że orgazm twojej kobiety słychać aż u mnie? - A masuję ją po pępku... Następnego dnia: - Wiesz, u mojej to nie działa... - A bo pewnie robisz to z wierzchu? RE: Humor - robo815 - 23-03-2012 22:13 Przyszedł chłopak z dziewczyną do księdza, zapytać ile za ślub trzeba zapłacić. Ksiądz do niego: - A na ile pan wycenia swoją przyszłą żonę? Chłopak chwilę pomyślał, wyjął 100zł i położył księdzu na stole. Ksiądz wziął 100 zł... zerknął na przyszłą pannę młodą... ...i 50zł wydał. RE: Humor - robo815 - 28-03-2012 21:43 Uczeń stoi przed tablicą, rozwiązuje zadanie, ale męczy się niemiłosiernie. Za bardzo mu to nie idzie, więc co chwilę pluje w ręce i wciera ślinę we włosy. Nauczycielka patrzy ze zdziwieniem i pyta się go: - Jasiu! Dlaczego wcierasz ślinę we włosy? - Bo wczoraj słyszałem, jak mamusia mówi tatusiowi: Pośliń główkę, a zobaczysz, że od razu pójdzie ci lepiej. RE: Humor - maniak7000 - 28-03-2012 22:32 hahaha dobre RE: Humor - robo815 - 31-03-2012 20:56 Dlaczego policjant śpi na brzuchu? - Żeby mu pały nie ukradli... Przychodzi lisica do niedźwiedzia krawca i mówi: -Misiu byłam dziewicą ale zdarzyło sie i nie jestem a tak bym znów chciała być. Prosze cię zaszyj mi. Misiu jej zaszył. Minęły 3 dni a lisica znów przychodzi i prosii -Misiu obiecuję że to ostatni raz. Proszę Cię, zaszyj mi. Misiu się zgadza i zaszywa, ale uprzedza, że to ostatni raz. Mijają kolejne 3 dni, a lisica znów przychodzi i mówi, że zdarzyło się, ale to już ostatni raz: -Misiu proszę zaszyj mi. A misiu na to: -Lisico, to ja Ci suwak wszyję. Na łące pasie się wielki byk. Odgania ogonem muchy i szczypie zieloną trawkę. W pewnym momencie zauważa kątem oka wychodzącego zza pagórka białego królika, który coś krzyczy. Byk wraca do jedzenia a zbliżający się królik wrzeszczy: -Z drogi bo idzie królik król zwierząt. Byk dalej zajada trawę i macha ogonem. Królik stanął za nim i mówi: -Jak zaraz nie odejdziesz to gorzko tego pożałujesz. Liczę do trzech: -Razzzzz, dwaaaaaa... W tej chwili byk walnął wielkiego placka i to tak, że trafił prosto w królika, po czym wrócił do jedzenia. Po kilku minutach z kupy wynurza się brązowy królik i pyta: -Co, zesrałeś się ze strachu cwaniaczku? RE: Humor - robo815 - 01-04-2012 17:53 -BAbciu widzialaś moje tabletki??? Były oznaczone LSD -Pierdolić tabletki,widziałeś kurawa smoka w kuchni !? RE: Humor - robo815 - 06-04-2012 21:24 - Janie! Jajka! - Na miękko czy na twardo panie Hrabio? - Podrapać! Mama mówi do Jasia -Kup makaron włoski na jajkach Idzie Jasio do sklepu i sę powtarza makaron włoski na jajkach włoski na jajkach. Zachodzi Jasio do sklepu i pyta. -Ma pan włoski na jajkach? Dziesięć przykazań 1. Nie myję okien, ponieważ... kocham ptaki i nie chcę, żeby jakiś uderzył w czystą szybę i zrobił sobie krzywdę 2.Nie pastuję podłóg, ponieważ... boję się, że któryś z gości się poślizgnie i coś sobie złamie, a ja będę mieć wyrzuty sumienia. Do tego jeszcze mógłby mnie zaskarżyć. 3. Koty z kurzu są całkiem w porządku, ponieważ... dotrzymują mi towarzystwa. Ponadawałam im imiona, a one zgadzają się ze wszystkim, co mówię. 4. Pajęczyny zostawiam w spokoju, ponieważ... wierzę, że każde stworzonko powinno mieć swój dom 5. Porządki wiosenne odpuszczam, ponieważ... lubię wszystkie pory roku jednakowo i nie chcę, żeby reszta była zazdrosna. 6. Nie wyrywam chwastów w ogrodzie, ponieważ... nie będę się przecież wtrącać w boskie sprawy. Bóg to projektant doskonały. 7. Nie chowam porozkładanych rzeczy, ponieważ... nikt ich potem nigdy w życiu nie znajdzie. 8. Kiedy robię imprezę, nie szykuję niczego wykwintnego, ponieważ... nie chcę, żeby się goście stresowali, co mają mi podać, kiedy idę do nich z wizytą. 9. Nie prasuję, ponieważ... wierzę etykietkom, na których napisano "nie wymaga prasowania". 10. Niczym zupełnie się nie przejmuję, ponieważ... nerwusy umierają młodo, a ja mam zamiar jeszcze się tu pokręcić i zostać pomarszczonym, zrzędliwym starym prykiem! RE: Humor - Pietro_1 - 19-04-2012 13:59 Myślę ze humor to nie tylko kawały śmieszne filmiki to raczej tu a nie na spam |