Zdjęcia naszych suplementów. - Wersja do druku +- Muscle-Centre.pl | Forum Kulturystyczne (http://muscle-centre.pl) +-- Dział: Suplementacja (/dzial-suplementacja) +--- Dział: Suplementy i odżywki (/dzial-suplementy-i-od%C5%BCywki) +--- Wątek: Zdjęcia naszych suplementów. (/watek-zdj%C4%99cia-naszych-suplement%C3%B3w) |
RE: Zdjęcia naszych suplementów. - pepe - 31-01-2012 10:44 Moja ulubiona beta alanina RE: Zdjęcia naszych suplementów. - damian94 - 31-01-2012 11:41 cytocell do czego to słuzy bo dostałęm to kiedys gratis a opis jest po angielsku a piłem to wg raz tylko, taj wiec jakie do cze to na prawde słuzy?? RE: Zdjęcia naszych suplementów. - łapa50cm. - 31-01-2012 11:42 aaa ja dzis bede miał paczuszkie WOW ! RE: Zdjęcia naszych suplementów. - Botage - 31-01-2012 11:42 No myślę, ze zdjęcia wrzucisz Damian: po treningu porcję lub dwie, w dni bez treningu możesz również wrzucić jedną porcję. RE: Zdjęcia naszych suplementów. - Lee - 31-01-2012 13:14 [img][/img] Niektóre już wyżarte albo kończe ,ale pokaże co ja jem heh RE: Zdjęcia naszych suplementów. - Lax - 31-01-2012 13:15 Noxipro widzę kozak przedtreningówka podobno Witsy też klasowe To zielone to nie wiem co Scitec też podobno dobry jak dobrze widzę Ładny zestawik ! Pozdrawiam. RE: Zdjęcia naszych suplementów. - pepe - 31-01-2012 13:24 To zielone to Scitec Jumbo. Gainer. RE: Zdjęcia naszych suplementów. - Lax - 31-01-2012 13:26 Nie siedzę w Gainerach , ale skład wygląda na prawdę dobrze RE: Zdjęcia naszych suplementów. - Lee - 31-01-2012 13:32 Wszystko jest dobre heh na marne siana nie wydaje . Jumbo ,czołówka gainerów na rynku ,a nie tam jakieś 5 kg cukru Noxi pro wywala z bucików ,wychaczyłem za 100 zł ,45 porcji ... znacie lepszy i bardziej ekonomiczny supel ? Bo ja nie ,jedna miarka i trening sam się robi . Dodasz do tego z 2 mairka SAWa to jest wg już miodzio . Attack - Moim zdaniem tez najlepszy stak kreatynowy na rynku ,także w atrakcyjnej cenie Crea Bomb - Mieszanka kilku form kreatyn bez zbędnych wypełniaczy,cukrów i innych stymulantów . Puszka starcza na długi cykl MRM - Nie przepadam za wanilią a smak jest genialny ,z zimnym mlekiem niczym lody z MaCa . Bardzo dobry także skład,bez dodatków cukrów RE: Zdjęcia naszych suplementów. - Botage - 31-01-2012 14:03 Lee, ale coś stare zdjecia albo stary ten gainerek, już dawno nowe opakowanka robią Chyba, ze podróbkę kupiłeś... bo tych pełno na rynku Zwłaszcza biorąc z czech czy słowacji Od jumbo/jumbo professional lepszy gainer to chyba jedynie Lean Gain. Attack popieram, wogóle Scitec firma kozak... |