![]() |
Kupno białka - Wersja do druku +- Muscle-Centre.pl | Forum Kulturystyczne (http://muscle-centre.pl) +-- Dział: Suplementacja (/dzial-suplementacja) +--- Dział: Suplementy i odżywki (/dzial-suplementy-i-od%C5%BCywki) +--- Wątek: Kupno białka (/watek-kupno-bia%C5%82ka) Strony: 1 2 |
Kupno białka - Mr. Body - 04-04-2012 14:46 jakieś dobre tanie białeczko. Dobrze wchłanialne. Cieplej się robi to płatki dosypie i będę zawsze gdzies wrzucal. Co proponujecie ? RE: Kupno białka - pepe - 04-04-2012 14:55 100% Whey Isolate ze SciTeca Jak dla mnie to białeczko na pierwszym miejscu jest, po próbce od Botage tak stwierdziłem ![]() Tylko, ze smak bananowy, a banan do płatków to coś nie bardzo ![]() Są też inne jak wanilia, czekolada itd. RE: Kupno białka - Mr. Body - 04-04-2012 15:04 tak po próbce niewiele możesz powiedzieć, bo nawet cenowo nie wiesz jak ![]() RE: Kupno białka - Lax - 04-04-2012 15:06 Floyd dobrze Ci mówi , więc nie ma sensu filozofować ![]() RE: Kupno białka - pepe - 04-04-2012 15:52 Mr.Body jeżeli chodzi o cenę to nie oszukujmy się, ale sam wiesz, że to jest wielka ściema. Możesz wydać to 100 zł, a efekt będzie lepszy od produktu np. za 50 lub 100 zł więcej. Akurat tutaj jest mowa o białku, więc naprawdę polecam ci 100% Whey Isolate. Ja ogółem, jeżeli chodzi o białka to ostatnio tylko Delicious Whey Protein. RE: Kupno białka - Mr. Body - 04-04-2012 15:57 wolałbym jakieś poparte argumentami stwierdzenia/porównania, bo równie dobrze ktoś może napisać "bierz ostrovie" ![]() RE: Kupno białka - maniak7000 - 04-04-2012 17:12 (04-04-2012 15:57)Mr. Body napisał(a): wolałbym jakieś poparte argumentami stwierdzenia/porównania, bo równie dobrze ktoś może napisać "bierz ostrovie" osobiście nie widzę sensu inwestować w jakieś mega drogie WPI .. bo różnice co do WPC są znikome - o ile "zauważalne" Jedna z ciekawszych opcji to jednak Scitec miałem czerwonego czeko/nugat - super smak, rozpuszczalność a piana.. praktycznie nie występuje - a nawet jak to znika szybko. Kilka próbek z innych serii miałem każdy smak ok (chociaż np. banan dobry.. jednak nie smakuje IMO bananem ![]() innym pewniejszym producentem jest jednak Trec .. można stwierdzić j/w .. przy czym każdego smaku nie jadłem.. jednak warte polecenia.. obie firmy maja pewne (raczej) składy ... jak rozumiem nie bawisz się w "pół-środki" więc na nich zakończę swojego posta. Jak chcesz to daj na PW maila.. podrzucę Ci (i nie tylko, ja kchcecie to piszcie na PW) zbiór badań z różnych stron i różnych produktów - na bieżąco zbierałem swego czasu) powodzenia ![]() EDIT ofc GOLD z optimum klasyk.. ale przemilczę smaki - niewiele z niego próbowałem.. a truskawka mi nie podeszła hahaha ![]() RE: Kupno białka - Mr. Body - 04-04-2012 19:23 a co myslicie o OLIMP MEGA STRONG PROTEIN RE: Kupno białka - pepe - 04-04-2012 19:41 Za taką cenę możesz kupić o wiele lepsze białko z tego co widzę, ale ogółem białko dobre. RE: Kupno białka - maniak7000 - 04-04-2012 20:19 (04-04-2012 19:23)Mr. Body napisał(a): a co myslicie o OLIMP MEGA STRONG PROTEIN IMO SP80 juz lepsze ![]() ![]() ![]() ![]() |