Sam Juz Nie Wiem . - Wersja do druku +- Muscle-Centre.pl | Forum Kulturystyczne (http://muscle-centre.pl) +-- Dział: Kulturystyka i Fitness (/dzial-kulturystyka-i-fitness) +--- Dział: Doping (/dzial-doping) +--- Wątek: Sam Juz Nie Wiem . (/watek-sam-juz-nie-wiem) |
Sam Juz Nie Wiem . - Manian - 05-08-2012 15:53 0. Staż treningowy:2lata 1. Wiek:18 2. Waga/wzrost:99-182 3. Stosowane wczesniej środki: same odżywki 4. Długość przerwy od poprzedniego cyklu:nie było 5. Wymiary Obwod ramienia: Obwod klatki: Obwod uda: Obwod talii: 6. Cel:rzeźba 7. Stan zdrowia:Bardzo Dobry 8. Dieta(rozklad b/t/w): jeszcze nie mam. Chce kupić Wistrol pmp i Testosteron prop ale nie wiem czy coś mi to da bo jestem troche zalany . Prosze o Pomoc . RE: Sam Juz Nie Wiem . - maniak7000 - 05-08-2012 16:06 PKR jak wpadnie to Ci podpowie.. ale jak nie będziesz miał pkt 8 to nie warto się łapać RE: Sam Juz Nie Wiem . - PKR_duma - 05-08-2012 18:51 jak nie masz diety to szkoda ladowac. w dodatku jak jestes zalany to latwiej o negatywne dzialanie estrogenu, a co za tym idzie jeszcze wiekszy bojler, gino, wysokie cisnienie, problemy z libido RE: Sam Juz Nie Wiem . - Bartek16 - 06-08-2012 01:42 2 lata stażu i brak pkt 8 .... mimo wszystko bez odpowiednio zbilansowanego jadłospisu nic nie zdziałasz. |