![]() |
Ostatnie 4 tygodnie do zawodow ! - Wersja do druku +- Muscle-Centre.pl | Forum Kulturystyczne (http://muscle-centre.pl) +-- Dział: Muscle-Centre for You (/dzial-muscle-centre-for-you) +--- Dział: Dzienniki Treningowe (/dzial-dzienniki-treningowe) +--- Wątek: Ostatnie 4 tygodnie do zawodow ! (/watek-ostatnie-4-tygodnie-do-zawodow) |
Ostatnie 4 tygodnie do zawodow ! - łapa50cm. - 10-08-2012 08:48 Witam jak w temacie zostaly ostatnie 4 tygodnie do zawodow w wyciskaniu sztangi lezac ,, Mistrzostwa Irlandi ,, ok teraz kilka pytan bo presja juz jest zeby osiagnac jak najleprza forme ![]() mianowicie : wazylem 114kg teraz mam juz 103kg i sila ta sama ![]() ![]() 1 - jakie suple zeby nie zatrzymywaly wody a wrecz przeciwnie 2 - co jesc przed zawodami na kilka godzin przed , wazenie od godz 9 do 10 3 - nie zyczyc powodzenioa ![]() ![]() 170kg http://www.youtube.com/watch?v=r7FVbxB-9EI 180kg http://www.youtube.com/watch?v=Uz2vXONF1Uw tu rekordy z ostatnich zawodow , mnie interesuje tylko srodkowa tabelka ![]() RE: Ostatnie 4 tygodnie do zawodow ! - Lax - 10-08-2012 17:29 Chodzi Ci tylko o poradę dotycząca supli czy doping też wchodzi w grę ![]() RE: Ostatnie 4 tygodnie do zawodow ! - łapa50cm. - 10-08-2012 19:50 tylko suple i co jesc zeby miec duzo sily RE: Ostatnie 4 tygodnie do zawodow ! - Lax - 10-08-2012 20:00 No to wołowinka powinna u Ciebie zagościć. Z supli ciężko powiedzieć , gdyż nie jesteś w stanie zbudować włókien mięśniowych w tak krótkim czasie. Optymalnie to przedtreningówka mocna oraz jakiś booster teścia. RE: Ostatnie 4 tygodnie do zawodow ! - BrotheR - 10-08-2012 20:44 Ty Lax masz w dopingu akurat najwięcej do powiedzenia ![]() i jak chcesz się mądrzyć to się dokształć bo zbudować włókna mięśniowe to możesz tylko na kartce papieru, człowiek ma genetycznie ustaloną ilość włókien, które mają tylko możliwość rozrostu ![]() i jest w stanie zregenerować i dorobić mitochondriów bo jest na SAA... Sławek posiłek ma wyglądać przed zawodami jak każdy inny w diecie, bez żadnych udziwnień bo jak odejmiesz BTW to może zabraknąć Ci siły, a jak dodasz to będziesz zamulony i przeżarty, zostaw na aktualnym optymalnym poziomie ![]() co do suplementów walisz w dzień zawodów porządne dawki pobudzaczy układu nerwowego, Kwachu ładnie je wymieniał w recenzjach jakichś suplementów z tego co pamiętam, Rage Animal z Universala ma tego sporo w sobie i myślę, że spora dawka powinna dobrze poprawić skupienie i przesył informacji w neuronach na zawodach co za tym idzie wynik ![]() RE: Ostatnie 4 tygodnie do zawodow ! - Lax - 10-08-2012 22:03 Hahaha Brother ![]() Naprawdę poczytaj o budowaniu włókien mięśniowych i o tym jak to się odbywa , bo próbujesz zgrywać pana mądrego , a wychodzisz na pana śmiesznego i tyle ![]() fajnie to opisują i pewnie coś dla siebie znajdziesz. Więc Stop being ridiculous ![]() RE: Ostatnie 4 tygodnie do zawodow ! - BrotheR - 10-08-2012 23:29 bałwanie przeczytaj uważnie co napisałeś powyżej, nie da się budować włókien mięśniowych bo masz ją daną ilość od urodzenia! i tego za chuja nie zmienisz choćbyś wżerał tony swoich kozackich suplementów!! hipertrofia mięśniowa nie ma nic wspólnego z tym co napisałeś powyżej, na studia tumoku uczyć się Anatomii a nie mnie jeszcze pouczać będziesz, a jak robisz błędy typu zamiast "rozbudować" piszesz "budować" to wróć chłopie do podstawówki albo przyznaj się, że zrobiłeś błąd, no chyba, że Ty nadal chcesz budować włókna mięśniowe to powodzenia ![]() RE: Ostatnie 4 tygodnie do zawodow ! - łapa50cm. - 10-08-2012 23:36 ok ! wielkie dzieki za odpowiedzie ale wiecie znacie mnie z tego ze nie toleruje przeklenstw takze panowie spokojnie , co do wypowiedzi to 4 tyg.. na wszystko za malo czasu trzeba sie skupic na diecie i tylko diecie i na regeneracji reszta sam przyjdzie dzis kolega ktory startuje juz kilka lat powiedzial ze ostatni trening klatkie to okolo 2tyg.. przed zawodami wtedy jest najleprza sila , okaze sie po zawodach RE: Ostatnie 4 tygodnie do zawodow ! - BrotheR - 10-08-2012 23:43 Przepraszam Sławek, staram się nie udzielać na tym forum ale jak widzę takie pierdoły piłkarzyka Laxa to aż krew zalewa... jeszcze ma tupet się pytać czy z dopingu potrzebujesz rady.... ale temat ode mnie już zamknięty ![]() Twój znajomy dobrze prawi, zapomniałem dopisać o tej przerwie regeneracyjnej przed zawodami 10-14 dni ![]() Powodzenia nie będę życzył bo nie chcesz, także napiszę po prostu ROZNIEŚ ICH PSYCHICZNIE I WYGRAJ !! ![]() RE: Ostatnie 4 tygodnie do zawodow ! - Lax - 11-08-2012 00:12 Brother twój rozum to do podstawówki się nie nadaję ![]() Kończ swoje żałosne studia i idź zamiatać ulice. Have fun. Poza tym co Ty porównujesz gównianą wiedzę jaką Ci wpajają na Twoich żałosnych studiach , z faktami jakie już dawno są w wynikach amerykańskich badań ![]() Człowieku nie kompromituj się , bo to naprawdę śmiech ogarnia ![]() Twoje teorię pożal się boże są przezabawne ![]() Pozdro. P.S Bałwana szukaj w lustrze , tylko się nie przestrasz. |