Co brać - Wersja do druku +- Muscle-Centre.pl | Forum Kulturystyczne (http://muscle-centre.pl) +-- Dział: Suplementacja (/dzial-suplementacja) +--- Dział: Suplementy i odżywki (/dzial-suplementy-i-od%C5%BCywki) +--- Wątek: Co brać (/watek-co-bra%C4%87--1352) |
Co brać - grzesiekxx - 15-09-2012 10:11 Jakie konkretnie suplementy stawiacie na pierwszym miejscu w swojej suplementacji ? Ja chcę wyrzeźbić swoje ciało, ukształtować sylwetkę i jeszcze może coś na wytrzymałości. Co możecie mi polecić? RE: Co brać - Botage - 15-09-2012 10:42 Podstawą jest zawsze uzupełnienie diety w białko + witaminy, do tego dobierasz suplementy, przykładowo: Big Bang, Assault, Craze - przedtreningówki, Hellburner, Burn & Shape, Adipokill, Yohimbine - spalacze tłuszczu, Body Octane, Pow3rd, Citrulline Malate - poprawiające wytrzymałość oraz wydolność organizmu, Lean Boss, Anti Cortisol, Lean Xtreme - poprawiające rekompozycję organizmu. Jeżeli chcesz suplementy na ukształtowanie sylwetki, to: Scitec Whey Isolate, Vita-Genix Men Sport AM/PM, Lean Boss, Anti Cortisol oraz Pow3rd. |