Co Polecacie na przemiennie z kratyną?? - Wersja do druku +- Muscle-Centre.pl | Forum Kulturystyczne (http://muscle-centre.pl) +-- Dział: Suplementacja (/dzial-suplementacja) +--- Dział: Suplementy i odżywki (/dzial-suplementy-i-od%C5%BCywki) +--- Wątek: Co Polecacie na przemiennie z kratyną?? (/watek-co-polecacie-na-przemiennie-z-kratyn%C4%85) Strony: 1 2 |
Co Polecacie na przemiennie z kratyną?? - ARNI1964 - 02-01-2012 21:30 Witam Co polecacie naprzemiennie z kreatyna, mija cykl 8 tygodni na kreatynce i trzeba by teraz kolejne 8 od niej odpocząć. Jakie macie propozycję na 8 tygodni zamiast kreatyny? Jakie wy stosujecie cykle w roku? RE: Co Polecacie na przemiennie z kratyną?? - maniak7000 - 02-01-2012 21:34 pytasz o stacka bez krety czy moze raczej suple w wersji solo ?? Stano Fusion z hiteca jest calkiem niezly skladem(dopiero bede pil) White Flood - renomowana mieszanka od dlugiego czasu beta alanina AAKG to takie podstawym dla mnie ^^ RE: Co Polecacie na przemiennie z kratyną?? - ARNI1964 - 02-01-2012 21:37 Coś zupełnie pozbawionego kreatyny. Ja kupiłem sobie beta alanine i chyba przed treningowo dodam aakg właśnie . Białko ,węglowodany i aminokwasy mam zawsze w zapasie.Tego nigdy za mało Ale staram się zawsze coś dodać np. kreatyne z sawem ostatnio sobie bralem bardzo miłe połączenie.mono+s.a.w. Wcześniej przed mono miałem matrix 7 z olimpu ale bardzo słabiutko go poczułem. RE: Co Polecacie na przemiennie z kratyną?? - Vegeta - 02-01-2012 21:38 Miedzy cyklami tak jak juz maniak7000 to AAKG RE: Co Polecacie na przemiennie z kratyną?? - Marian - 02-01-2012 21:39 Między cyklami nie bierz żadnej kreatyny, daj organizmowi odpocząć. Białko,gainer,carbo,witaminki można stosować cały czas(no powiedzmy). Co do odżywek przed treningowych to zostało już wszystko wyżej napisane. RE: Co Polecacie na przemiennie z kratyną?? - maniak7000 - 02-01-2012 21:40 te mixy/stacki jakie podalem sa pozbawione wlasnie kreatynki ^^ juz czekam na stestowanie Stano - ponoc daje rade BA to najlepszy suplement IMO po kreatynie RE: Co Polecacie na przemiennie z kratyną?? - pepe - 02-01-2012 21:41 Cytat: Białko,gainer,carbo,witaminkiDokładnie to samo miałem napisać RE: Co Polecacie na przemiennie z kratyną?? - Botage - 02-01-2012 22:29 (02-01-2012 21:37)ARNI1964 napisał(a): Ja kupiłem sobie beta alanine i chyba przed treningowo dodam aakg właśnie . Skoro już masz beta-alanine to stano fusion (imo. super suplement) nie jest Ci już potrzebny. Jakiś dobry pomper własnie i będzie super. Jeżeli aakg to polecałbym Ci Peak Arginin Fusion. Skład ciekawy: Kod: Składniki aktywne: Ilość w porcji (6 kap.) Kurde, napierdzielacie tymi postami wątek ma póki co 1h RE: Co Polecacie na przemiennie z kratyną?? - bicepsik.pl - 02-01-2012 23:17 http://www.hitec.pl/product-pol-46-VASOBOLAN.html http://www.olimp-supplements.com/?p=3&m=12&id=264 fajny wynalazek ale mnie tasrga ostro po 6 caps nie wiem czy tak można wrzucać linki ale jestem tu nowy i w końcu ktoś mnie musi opier***** hehehe edit by maniak7000 moj dzial to ja sie wpisze ^^, mozna mozna - chociaz lepiej z wlasnej oferty .. dobra cena oferty promocyjne w odpowiednim czasie etc... liczę na owocna wspolprace ^^ RE: Co Polecacie na przemiennie z kratyną?? - Marian - 02-01-2012 23:20 Można, co do Vasobolanu to słyszałem różne opinie. Dużo osób mówi, że bez rewelacji no, ale jak to każdy suplement na każdego działa inaczej. |