szorstkiuser - plan poprawienia sylwetki - Wersja do druku +- Muscle-Centre.pl | Forum Kulturystyczne (http://muscle-centre.pl) +-- Dział: Muscle-Centre for You (/dzial-muscle-centre-for-you) +--- Dział: Dzienniki Treningowe (/dzial-dzienniki-treningowe) +--- Wątek: szorstkiuser - plan poprawienia sylwetki (/watek-szorstkiuser-plan-poprawienia-sylwetki) |
szorstkiuser - plan poprawienia sylwetki - szorstkiuser - 14-01-2012 19:17 xyzxyzxyz RE: szorstkiuser - plan poprawienia sylwetki - mmunio3 - 14-01-2012 19:44 powodzenia ale zes fotki dojebal hehe RE: szorstkiuser - plan poprawienia sylwetki - Zielsko - 14-01-2012 21:03 No to powodzenia. Ale pamiętaj, odżywianie to podstawa RE: szorstkiuser - plan poprawienia sylwetki - Marian - 14-01-2012 21:08 Powodzenia i wytrwałości będę zaglądał jak Ci idą treningi. Pozdrawiam Marian RE: szorstkiuser - plan poprawienia sylwetki - pepe - 15-01-2012 02:14 Będę na pewno zaglądał. Porządna micha, pamiętaj RE: szorstkiuser - plan poprawienia sylwetki - Gucix96 - 15-01-2012 04:25 Będę zaglądał, Masuj i będzie dobrze!;d RE: szorstkiuser - plan poprawienia sylwetki - łapa50cm. - 15-01-2012 11:41 ok to kilka słów na motywacje po pierwsze masuj ile sie da bo chudzinka jestes , ale masz dobrą budowe ciała i łatwo ci to pojdzie tak mysle po druge - atakuj najslabsze pkt. zawsze pierwsze , to da im szanse na popraw bynajmniej ja tak robie i sie sprawdza dam ci przykład np.. barki tylne aktony umnie były cienkie dlaczego !? bo zawsze na początku robiłm wyciskanie sztangi czy wyciskanie hantli a na koniec jak juz byłem wyje.. to zaczynałem cwiczyc tylne aktony to wtedy juz nie dotrenujesz ich tak jak powinno byc , takz zaczynaj zawsze od tej słabszej czesci , pozdrawiam i bede zagladał !! bo dobry chłop z ciebie i przy pomocy uzytkowników forum beda z ciebie ludzie RE: szorstkiuser - plan poprawienia sylwetki - Vegeta - 15-01-2012 12:00 Z chęcią tu będe zaglądał i motywował do treningów a co do MC to nie jest jedyne ćwiczenie które obciąża kolana najbardziej to przysiady obciążają stawy kolanowe napisz więcej o tym problemie z kolanami może coś doradze jak będe wiedzial wiecej jaka przyczyna tych kolan RE: szorstkiuser - plan poprawienia sylwetki - szorstkiuser - 16-01-2012 22:37 16.01.01 Po siłowni: 300g ugotowanego makaronu wraz z 500g mięsa+warzywa Aktualnie jestem tak pojedzony, że odpuszczę sobie kolacje Trening dzisiaj wyglądał tak: (zapomniałem zapisywać ile zrobiłem serii, ale postaram się o tym pamiętać na przyszłość ) Zasada: zawsze 10 potwórzeń Wyciskanie na atlasie Wyciskanie sztangi leżąc (ławka skośna/pozioma) 1 Wyciskanie sztangielek Rozpiętki Wyciskanie francuskie hantli jednorącz Wyciskanie francuskie sztangi leżąc Po dzisiejszej wizycie, wiem czego mi tak brakowało przez ten okres W następnych wpisach będę starał się napisać coś więcej, m.in o nastawieniu do treningu. Pozdrawiam, Tomek. RE: szorstkiuser - plan poprawienia sylwetki - mmunio3 - 16-01-2012 23:33 ogarnij sobie diete jezeli mierzysz w jakies przyrosty .. 2 kanapki przed silka ???? kiepsko to widze |