Konkurencja i sponsorzy - Wersja do druku +- Muscle-Centre.pl | Forum Kulturystyczne (http://muscle-centre.pl) +-- Dział: O wszystkim (/dzial-o-wszystkim) +--- Dział: Propozycje i sugestie (/dzial-propozycje-i-sugestie) +--- Wątek: Konkurencja i sponsorzy (/watek-konkurencja-i-sponsorzy) |
Konkurencja i sponsorzy - Mr. Body - 18-01-2012 21:08 Forum jest załadowane po brzegi konkurencyjnymi artykułami, jeżeli chcecie aby forum miało jakieś szansę na rozwój proponuje, nie wrzucać artykulów z konkurencyjnych portali kulturystycznych jak *****, *****. To samo tyczy się atlasu ćwiczeń myślę że w przyszłości można by pomyśleć o własnym. Partnerzy, nic na siłę ale mam nadzieję że ilość partnerów z czasem wzrośnie RE: Konkurencja i sponsorzy - Marian - 18-01-2012 21:09 Z artykułami będzie porządek, osobiście dopilnuje. Co do partnerów to jak na taki staż forum jest chyba dobrze ? RE: Konkurencja i sponsorzy - Marian - 18-01-2012 21:19 Do regulaminu została dodana stosowna adnotacja. Proszę się zapoznać i przestrzegać ! RE: Konkurencja i sponsorzy - pepe - 18-01-2012 21:29 W przeciwnym wypadku za kopiowanie artykułów z innych for bez pozwolenia, od razu wstawiamy ostrzeżenie. RE: Konkurencja i sponsorzy - Mr. Body - 18-01-2012 21:39 Bo mogłyby być komplikację o prawa autorskie, ale myślę, że znajdzie się tu kilku dobrych "pisarzy" i nie trzeba będzie zrzucać artów z innych portali. Marian dlatego napisałem z czasem , ważne żeby forum się z dnia na dzień rozwijało, żebym nie żałował że nie zostałem na ***** hehe RE: Konkurencja i sponsorzy - Marian - 18-01-2012 21:41 U nas bana na 300 lat nie dostaniesz. i białka sojowego też nie zamierzamy robić RE: Konkurencja i sponsorzy - pepe - 18-01-2012 21:42 @UP Nie ma co żałować, sam widzisz jak się wszystko rozkręca Proponuję już zamknąć temat. RE: Konkurencja i sponsorzy - Mr. Body - 18-01-2012 21:44 tak można zamknąć |