Suplementacja Antybiotyki = ?? - Wersja do druku +- Muscle-Centre.pl | Forum Kulturystyczne (http://muscle-centre.pl) +-- Dział: Suplementacja (/dzial-suplementacja) +--- Dział: Suplementy i odżywki (/dzial-suplementy-i-od%C5%BCywki) +--- Wątek: Suplementacja Antybiotyki = ?? (/watek-suplementacja-antybiotyki) Strony: 1 2 |
Suplementacja Antybiotyki = ?? - Gucix96 - 26-01-2012 14:19 Witam, byłem dziś u dermatologa, i muszę brać Antybiotyki na trądzik, i moje pytanie się dotyczy się tego czy mogę robić cykl na mono, gdy biorę lekarstwa? RE: Suplementacja Antybiotyki = ?? - pepe - 26-01-2012 14:30 Po kretce chyba nie możesz ich dostać, co najwyżej po glukozie. Idź do lekarza, pokarz mu skład kreatyny i się zapytaj. I tak pewnie ci powie, że to sterydy i musisz ich unikać ^^ RE: Suplementacja Antybiotyki = ?? - Gucix96 - 26-01-2012 14:35 Czyli cykl odłożyć na później, tak? RE: Suplementacja Antybiotyki = ?? - Lax - 26-01-2012 14:54 Znajomy miał to samo. Lekarz pozwolił mu spokojnie jeść kreatynę , tylko nie mógł z białkiem przesadzać bo jest to jedna z głównych przyczyn trądziku. RE: Suplementacja Antybiotyki = ?? - Mr. Body - 26-01-2012 14:55 też mam trądzik, może kiedyś zacznę z nim walkę RE: Suplementacja Antybiotyki = ?? - Gucix96 - 26-01-2012 15:14 A no to za miesiąc zacznę w końcu cykl, bo już tyle razy przekładałem : D RE: Suplementacja Antybiotyki = ?? - Botage - 26-01-2012 15:21 Białko może spowodować trądzik gdy przesadzimy z jego spożyciem 3g/kg masy ciała. Jeżeli ktoś ma tendencję do trądziku radze unikać byle gainerów na prostych cukrach. Także chipsów, coli... ale to powinno być standardem dla wszystkich na tym forum RE: Suplementacja Antybiotyki = ?? - Gucix96 - 26-01-2012 16:34 No ja nie pije coli, nie jem chipsów itp, naprawdę bardzo bardzo rzadko. A co do białka to mam troszkę wiecej niż 3g/kg masy ciała, bo ważę 60, a codziennie spożywam około 200g. RE: Suplementacja Antybiotyki = ?? - michał.k - 26-01-2012 18:11 W takim razie gratuluje głupoty 3g białka przy 60kg, masz już przyczynę trądziku. A od takiej ilości białka to nie nabudujesz masy mięśniowej: napędzasz mocno metabolizm co w konsekwencji prowadzi do tego ze musisz dostarczać więcej kalorii, acetylowe wolne rodniki w wątrobie,zakwaszenie( zaburzenie procesów enzymatycznych), obciążenie ukł. trawiennego iw wydalniczego itd. ( można wymieniać w nieskończoność) RE: Suplementacja Antybiotyki = ?? - Gucix96 - 26-01-2012 21:15 To jak proponujesz to zmienić? Ale jak nie ćwiczyłem, jeszcze nie wiedziałem co to siłownia, to jadłem 2-3 posiłki, to też miałem trądzik .. Ps. Przy układaniu na forum diety, nikt mi tego nie doradził, wrecz przeciwnie pierwsza dieta jaką wsadziłem miała jakieś 160-180 g białka, ale kazali mi zwiekrzyć Ww, Kalori, Białka, tłuszczy |