Sugestia :p - Wersja do druku +- Muscle-Centre.pl | Forum Kulturystyczne (http://muscle-centre.pl) +-- Dział: O wszystkim (/dzial-o-wszystkim) +--- Dział: Propozycje i sugestie (/dzial-propozycje-i-sugestie) +--- Wątek: Sugestia :p (/watek-sugestia-p) |
Sugestia :p - kodzak0 - 29-01-2012 18:48 Z tego co zauwazylem segregacja watkow jest indywidualna. moze by ustawic automatycnzie zeby sie segregowalo ze najmlodsze watki sa na pierwszejs stronie, chyba wiecie o co chodzi oraz ten fejs wysuwajacy sie jest lekko wkuuu....... niesadzicie? mzoe by go lekko przesunac gdzies zeby tak nie wadzil RE: Sugestia :p - pepe - 29-01-2012 18:49 Przecież i tak na face'a ni najeżdżasz myszką zapewne, bo tam nic nie ma. RE: Sugestia :p - Marian - 29-01-2012 18:51 W większości działów jest segregacja według daty ostatniego posta,tylko w dziale z opiniami jest posegregowane alfabetycznie. RE: Sugestia :p - kodzak0 - 29-01-2012 18:56 nie przesledzilem kazdego dzialu jeszcze ale pierwsze spostrzezenia takie mam. a co do fejsa to ja latam myszka; P i czesto mi to badziewie wylatuje RE: Sugestia :p - maniak7000 - 29-01-2012 20:28 nie lataj myszka bedzie latwiej ^^ Segregacja alfebatyczna tylko w 1 dziale - reszta jest jak "chcesz" |