 
 
 
					A ty już wiesz?
				
| Autor | Wiadomość | 
|   | 
 | ||
| 20-01-2012 01:13 | 
 | 
| 
					« Starszy wątek | Nowszy wątek »
				 | 
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Czy wiesz co jesz ? | BOLO | 0 | 4,673 | 20-10-2011 14:08 Ostatni post: BOLO | |
| 
 | 


 



 )wiadomo, że wiązania nienasycone w kwasach omega-3 są bardzo wrażliwe na utlenianie oraz szybko się rozpadają przy niesprzyjających czynnikach zewnętrznych tak więc przy nieodpowiednim przechowywaniu czy obróbce możemy spożyć rybę pozbawioną zupełnie cennych kwasów omega-3
 )wiadomo, że wiązania nienasycone w kwasach omega-3 są bardzo wrażliwe na utlenianie oraz szybko się rozpadają przy niesprzyjających czynnikach zewnętrznych tak więc przy nieodpowiednim przechowywaniu czy obróbce możemy spożyć rybę pozbawioną zupełnie cennych kwasów omega-3

 Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 Użytkownicy przeglądający ten wątek: Opcje wątku:
 Opcje wątku: