POMOC DLA KOLEGI - Wersja do druku +- Muscle-Centre.pl | Forum Kulturystyczne (http://muscle-centre.pl) +-- Dział: Suplementacja (/dzial-suplementacja) +--- Dział: Suplementy i odżywki (/dzial-suplementy-i-od%C5%BCywki) +--- Wątek: POMOC DLA KOLEGI (/watek-pomoc-dla-kolegi) |
POMOC DLA KOLEGI - goino - 09-04-2012 15:24 Witam , kolega ma problem. Ćwiczy jakiś czas na sucho , dietę ciągle prowadzi i chcę teraz dodać jakieś odżywki. On chcę kupić białko , przed treningowego , no i ja tak pomyślałem o jakimś BCAA. Takie pytanie ode mnie , żeby koledze pomóc w robieniu masy , przy robieniu masy przy 1:30 h treningu co najlepiej wypić bezpośrednio po treningu , białko czy węglowodany? RE: POMOC DLA KOLEGI - kuba1000 - 09-04-2012 16:55 Po tren i białko i węgle . Daj więcej danych o nim , no i ile siana do wydania ? RE: POMOC DLA KOLEGI - goino - 09-04-2012 18:17 Ale chodzi mi o odżywkę po treningu. Białko lub węglowodany i później posiłek np ryż + pierś. Więcej danych o nim : Wiek 17 Waga 78 Wzrost 182 Staż 1 rok Jeśli chodzi o budżet : Białko do 150 zł Aminokwasy do 120 zł Odżywka przed treningowa do 150 zł RE: POMOC DLA KOLEGI - Lax - 09-04-2012 18:42 Po treningu bym radził : Izolat + banan BCAA - W jakim to celu ? Aero raczej nie kręci. Odżywka po treningu na krecie czy bez ? RE: POMOC DLA KOLEGI - Mr. Body - 09-04-2012 19:58 Lax doradzaj częściej ... RE: POMOC DLA KOLEGI - Lax - 09-04-2012 20:15 A co , coś Ci znowu nie pasuje ? Chyba , że chodziło Ci o to , że źle przeczytałem Jeśli to jego 1 styczność z przedtreningówką to : S.A.W No xplode Shotgun Nitro Raczej to nie są mocne rzeczy , na 1 raz ok RE: POMOC DLA KOLEGI - Mr. Body - 09-04-2012 20:19 Nie znowu chłopaku. Pieprzysz głupoty, ale nie mam zamiaru cię korygować, także działaj. RE: POMOC DLA KOLEGI - Lax - 09-04-2012 20:23 Co dla Ciebie jest mistrzu głupotą ? Izolat + Banan po tren ? Jak tak to śmiech mnie ogarnia dla twojej głupoty ;> RE: POMOC DLA KOLEGI - Mr. Body - 09-04-2012 20:29 Nie będę się wdawał w zbędne dyskusję. Do każdego twojego zdania w tym, jak i innych tematach można by się przyczepić, ale jesteś zbyt pewny swojej ogromnej wiedzy, więc nawet nie będę próbował cię pouczać. RE: POMOC DLA KOLEGI - kuba1000 - 09-04-2012 20:44 I co z tego że aero nie kręci ? To bcaa tylko przed aero ? To katabolizm już przy trneingu siłowym nie dopada ? hahah Peak Whey Delicious Fitmax Bcaa + Eaa Tren Saw na 1 kontak będzie okey jako przed treningówka Do tego kup Now Food Adam Multiple Scitec Zma I cykl jak tralala I po tren ładuj Białeczko + Zagryź Owocami + Zmiksowane płątki owsiane możesz dodać do białka |