Kodzak potrzebuje pomocy :) - Wersja do druku +- Muscle-Centre.pl | Forum Kulturystyczne (http://muscle-centre.pl) +-- Dział: Kulturystyka i Fitness (/dzial-kulturystyka-i-fitness) +--- Dział: Trening dla średniozaawansowanych i zaawansowanych (/dzial-trening-dla-%C5%9Bredniozaawansowanych-i-zaawansowanych) +--- Wątek: Kodzak potrzebuje pomocy :) (/watek-kodzak-potrzebuje-pomocy) |
RE: Kodzak potrzebuje pomocy :) - kodzak0 - 04-05-2012 19:53 oxanavar RE: Kodzak potrzebuje pomocy :) - Lax - 04-05-2012 19:56 I jak efekty ? Bebechy bardzo zryte ? RE: Kodzak potrzebuje pomocy :) - kodzak0 - 04-05-2012 19:59 bebechy jak byly tak sa nic nie boli hehe wyniki mizerne haha ale to nie temat do tego RE: Kodzak potrzebuje pomocy :) - BrotheR - 04-05-2012 20:47 Lax Ty akurat na temat PH i SAA masz tyle do powiedzenia co ja na temat baletu nigdy tego w ręku nie miałeś tym bardziej w żołądku a pierdolisz farmazony jak najarany, naczytałeś się na forach a teraz znawce zgrywasz kodzako powodzenia i tak trzymaj, myśl własną łepetyną a nie mitami forumowymi zdrówko RE: Kodzak potrzebuje pomocy :) - Lax - 04-05-2012 21:24 BrotheR nie kompromituj się po raz kolejny Bo chyba Ty się naczytałeś jakiś durnot z których czerpiesz śmieszne tezy. No cóż żyj chłopaku w swoim świecie i wbijaj sobie najlepiej propa w ten żołądek RE: Kodzak potrzebuje pomocy :) - BrotheR - 04-05-2012 22:50 przyjedź ze mną potrenować to zobaczymy czy będziesz tak pięknie śpiewał śmieszne tezy? przedstaw choć jedną moją śmieszną tezę, którą zapodałem tutaj na forum i nie jest ona poparta literaturą czy praktyką kulturystów? bo póki co to tylko dużo szczekasz a kto się kompromituje to już Ci parę osób tutaj pisało, ale jasne Ty wiesz swoje szczeniackie docinki zachowaj dla siebie, konkrety poproszę, bo narazie ich brak i tak pewnie pozostanie RE: Kodzak potrzebuje pomocy :) - kodzak0 - 04-05-2012 23:07 (04-05-2012 20:47)BrotheR napisał(a): kodzako powodzenia i tak trzymaj, myśl własną łepetyną a nie mitami forumowymi bez tego o na koncu w nicku hehe a trzymam sie wlasnej glowy to wiadomo ale czasem tez warto uslyszec opinii innych na dany temat. nigdy lap nie trenowalem 2 razy w tyg. dlatego wyskoczylem z tym pomylem tutaj RE: Kodzak potrzebuje pomocy :) - BrotheR - 04-05-2012 23:12 spróbuj, każdy szuka własnej alternatywy pod tym względem, ja trenowałem 2x łapki w tyg i nie narzekałem do pewnego czasu to zdaje egzamin, potem potrzeba jeszcze innych zmian i tak w kółko RE: Kodzak potrzebuje pomocy :) - kodzak0 - 04-05-2012 23:24 to wiadomo. plany zmieniam co miecha badz 2 miechy pomyslimy ) RE: Kodzak potrzebuje pomocy :) - Grammatikk - 05-05-2012 19:30 Ja nie rozumiem po co się sprzeczacie. Najlepiej się nie wypowiadać o środkach których się nie używało. Wiedza wyczytana to nie to samo co nabyta Co nie Kodzak? Myśmy co nieco swego czasu zjedli i wstrzyknęli i co? gówno z tego mamy |