Masa Dieta do Oceny - Wersja do druku +- Muscle-Centre.pl | Forum Kulturystyczne (http://muscle-centre.pl) +-- Dział: Odżywianie (/dzial-od%C5%BCywianie) +--- Dział: Dieta (/dzial-dieta) +--- Wątek: Masa Dieta do Oceny (/watek-masa-dieta-do-oceny) Strony: 1 2 |
RE: Masa Dieta do Oceny - BrotheR - 12-01-2012 11:30 dlatego też spytałem kiedy ma trening, ja osobiście trenuje o godzinie 11:00 i takie rozwiązanie przyjąłem jako skuteczne sam twaróg mnie zapychał na noc i rano nie miałem apetytu, kiedyś po dodaniu węgli sprawa wyglądała już lepiej, aktualnie tylko ryba+warzywa biały jest szybciej wchłanialny, po trening jest w sam raz, osobiście nie traktuje produktów jako złe i dobre, trzeba po prostu dobrze je dopasować do pory dnia, wysokie IG nie jest złe jeżeli jest w odpowiedniej porze spożywane wszystko kręci się wokół pory dnia RE: Masa Dieta do Oceny - Marian - 12-01-2012 11:32 Zgadzam się, ale twaróg po treningu to nie bardzo. To jest białko wolno wchłanialne, a wtedy potrzebujemy jak najszybciej białka. Czyli tuńczyk, kurczak, odżywka. RE: Masa Dieta do Oceny - BrotheR - 12-01-2012 11:39 nie napisałem żeby dawać twaróg po treningu, może źle zrozumiałeś albo popełniłem błąd w składni zdania oczywiście masz rację, tylko białko szybko wchłanialne po treningu RE: Masa Dieta do Oceny - Marian - 12-01-2012 11:42 Być może źle zrozumiałem. Pozdrawiam Marian |