CO mam jesc na mase - Wersja do druku +- Muscle-Centre.pl | Forum Kulturystyczne (http://muscle-centre.pl) +-- Dział: Odżywianie (/dzial-od%C5%BCywianie) +--- Dział: Dieta (/dzial-dieta) +--- Wątek: CO mam jesc na mase (/watek-co-mam-jesc-na-mase) Strony: 1 2 |
RE: CO mam jesc na mase - Epsio - 07-02-2012 23:37 no co racja to racja. lepiej nie brać prochów na początek. RE: CO mam jesc na mase - hardt. - 08-02-2012 07:19 przy diecie na mase jak kolega sie nie znalewa tluszczykiem to wegle na noc spokojnie moga isc. z tego co pamietam karmowski sie rozpisywal o weglach na noc w samych pozytywach. RE: CO mam jesc na mase - michał.k - 08-02-2012 13:41 Źródło białka: mięso czerwone/jajka/ryby/ser biały i napoje mleczne fermentowane Źródła węglowodanów: suche: płatki owsiane/ryż brązowy/kasza gryczana/kasza jęczmienna/ ryż biały(basmati)/kuskus/makaron(z maki durum) -mokre warzywa/owoce Źródło tłuszczy: t. roślinne- orzechy/oliwa z oliwek/oleje/ nasiona t. zwierzęce- ryby/jajka/mięso czerwone Źródła wody: woda mineralna/napoje izotoniczne/herbata: zielona czerwona, czarna/ koper włoski/żurawina/pokrzywa/melisa. Co do tematu węglowodanów na noc, to jest to żywienie zgodne z zegarem biologicznym, czyli zgodnie z pracą narządów wew.( w tym przypadku). |