co zrobic by skutecznie przytyc - Wersja do druku +- Muscle-Centre.pl | Forum Kulturystyczne (http://muscle-centre.pl) +-- Dział: Odżywianie (/dzial-od%C5%BCywianie) +--- Dział: Dieta (/dzial-dieta) +--- Wątek: co zrobic by skutecznie przytyc (/watek-co-zrobic-by-skutecznie-przytyc) |
RE: co zrobic by skutecznie przytyc - michał.k - 09-02-2012 17:52 To nie jest dieta pakera, tak żywi się Kowalski. Czytaj dział pisałem już co nieco jak powinno wyglądać żywienie, zresztą w pierwszym poście tutaj masz napisane mnie więcej co i jak jeść RE: co zrobic by skutecznie przytyc - pepe - 09-02-2012 18:02 Teraz już wiemy czemu nie tyjesz ^^ Spokojnie, chłopacy ci pomogą z działu. RE: co zrobic by skutecznie przytyc - GoSSbum - 09-02-2012 18:11 ok dzieki postaram sie przeanalizowac te wszystkie informacje i zastosowac w swoim codziennym zywieniu, co prawda nie chce mi sie wierzyc ze bede tyc jedzac jak paker a nie jak kowalski ale cos w tym jest z pewnoscia w koncu jestescie specjalistami od przyrostow masy RE: co zrobic by skutecznie przytyc - pepe - 09-02-2012 18:13 Zapewne wcześniej nie czytałeś artykułów. Jesteś ekto, może dlatego nie chce ci się wierzyć, że przytyjesz, ale śmiało popytaj innych, poczytaj art itd. Będziesz przestrzegał diety + treningi + aeroby i będzie jak najbardziej OK. RE: co zrobic by skutecznie przytyc - GoSSbum - 09-02-2012 18:15 wiekszosc artykulow juz przejzalem a co do aerobow to dzis uslyszalem opinie ze one nie dla mnie bo od nich sie chudnie, zaczyna mi sie metlik w glowie robic RE: co zrobic by skutecznie przytyc - pepe - 09-02-2012 18:17 No aero się robi ogółem, żeby się nie zalać i spalić wszystko zbędne co ci nie potrzebne. W tym rzecz. RE: co zrobic by skutecznie przytyc - GoSSbum - 09-02-2012 18:27 no tak wlasnie zrozumialem ten artykul ktory czytalem, to chyba nawet twoj byl Floyd? o zdrowym przyroscie? ale ktos tam pial ze powinienem aerobow unikac, ale wiadomo ile ludzi tyle roznych spojrzen na problem RE: co zrobic by skutecznie przytyc - pepe - 09-02-2012 18:30 Poczytaj dokładnie wszystko na forum odnośnie masy itd. sam się dowiesz o co chodzi. RE: co zrobic by skutecznie przytyc - michał.k - 09-02-2012 18:58 GoSSbum - nie będziesz tył w tłuszcz jak dopasuj dietę, aeroby? Na tym etapie zbędne i nie pomogą ci w budowie masy. RE: co zrobic by skutecznie przytyc - Marian - 09-02-2012 19:12 Aeroby nie są Ci potrzebne tym bardziej, że masz problem z przybraniem na masie. |