![]() |
Relacja by BrotheR - cel Champion - Wersja do druku +- Muscle-Centre.pl | Forum Kulturystyczne (http://muscle-centre.pl) +-- Dział: Muscle-Centre for You (/dzial-muscle-centre-for-you) +--- Dział: Dzienniki Treningowe (/dzial-dzienniki-treningowe) +--- Wątek: Relacja by BrotheR - cel Champion (/watek-relacja-by-brother-cel-champion) |
RE: Relacja by BrotheR - cel Champion - robo815 - 23-02-2012 18:48 A co chcesz wiedzieć ? RE: Relacja by BrotheR - cel Champion - BrotheR - 23-02-2012 18:49 ...zwiecha posta... co jest szczególnie jeszcze do poprawy, mocno odstające? prócz łydek i naramiennych co zaakcentować na treningach? ![]() RE: Relacja by BrotheR - cel Champion - robo815 - 23-02-2012 18:49 A co chcesz wiedzieć? Naramienne spróbuj robić z dropami .W kazdej seri pojedyńczy drop a w ostatniej potrójny. Łydki co trening raz duże ilosci powtórzeń a drugi z ciężarami do 15powt. NA czworoboczny-szrugsy Haneya Naramienne możesz ćwiczyć 2 razy w tygodniu akcentując wyłącznie tył i bok naramiennych. Reszte masuj RE: Relacja by BrotheR - cel Champion - michał.k - 23-02-2012 19:02 Za szybko robisz fazę ekscentryczna!!! Spróbuj wolniej zobaczysz różnicę ![]() RE: Relacja by BrotheR - cel Champion - BrotheR - 23-02-2012 19:03 ok dzięki ![]() czym się różnią szrugsy haneya od normalnych? Michał wiem o tym, to co tutaj robiłem jest zamierzone... serio nie trzeba mnie w technice poprawiać ![]() RE: Relacja by BrotheR - cel Champion - robo815 - 23-02-2012 19:06 http://www.youtube.com/watch?v=jTp2ax658OI&feature=player_embedded Co do młotków to zatrzymaj na chwilę ruch w szczycie i próbuj wolniej opuścic RE: Relacja by BrotheR - cel Champion - BrotheR - 23-02-2012 19:11 oki thx ![]() następne fotki będą za 2,5 tyg ![]() ![]() RE: Relacja by BrotheR - cel Champion - robo815 - 23-02-2012 19:18 A co chcesz wiedzieć? Ale na tym forum są zawirowania ![]() RE: Relacja by BrotheR - cel Champion - BrotheR - 24-02-2012 17:07 Piątek: Dwugłowe Ud i prostowniki grzbietu:
1. Maszyna uginanie sztywno jednonóż 3x20 - 20kg (każda faza 3sekundy)2. MC na prostych hantlami 3x20 - 2x21kg 3. Wykroki jednonóż na zewnątrz (stop też skręcona na zewnątrz) 2x15 - 2x21kg 4. Wykroki jednonóż do środka (stopa też skręcona do środka) 2x15 - 2x21kg 5. Pull Through 3x15 - 70kg 6. Cable Pull Through 3x15 - 70kg 7. Przysiad ze sztangą pod tyłkiem 2x20 - 60kg 8. Uginanie kolan z ciężarem między nogami na poręczach 3x15 - 10kg 9. Maszyna uginanie sztywno jednonóż 3x15 - 40kg Przedramiona:
10. Uginanie nadgarstków wyciąg dolny tyłem 3x20 - 70kg11. Prostowanie nadgarstków łokcie o kolana 3x20 - 10kg Łydki:
12. Wspięcia i rozciąganie na palcach z przytrzymaniem na 3sek 3x50 - 60kgDziś przed treningiem zajechałem do "szwajcarskiej odzieży" (czyt. lumpeks) w poszukiwaniu spodenek, no i znalazłem ![]() ![]() ![]() ![]() Co do treningu, pewne zmiany zaszły, za tydzień dodam jeszcze żurawia ale na ławie dzięki czemu będę mógł wydłużyć ruch dwójek ![]() dziś nie miałem już siły tego sprawdzać... dwójki ostro skatowane, zauważalne zmiany w czuciu mięśniowym dwójek jeżeli objętość ćwiczeń jest naprawdę spora, myślę, że w te mięśnie jako jedyne tak trudno jest się wczuć... pewnie jest to spowodowane zaniedbywaniem ich od początku u każdego ![]() Pull Through po prostu je niszczy, po tym wszystkim robić przysiad ze sztangą z tyłu pod tyłkiem to jest masakra... już nie wspominam o uginaniu na poręczach ![]() ktoś sobie pomyśli "posrało go, tyle ćwiczeń?!", zapewniam, że duża objętość ćwiczeń nie prowadzi do zajechania mięśni a wręcz przeciwnie, daje bodźce do rozrostu ![]() ![]() zmiana również w łydkach, którą będzie można obserwować na każdym treningu ![]() Pozdrawiam PS: zapomniałem dodać, po treningu wypiłem próbkę BCAA od bicepsika, smak cytrynowy mocny intensywny, dla mnie trochę za mocny, rozpuszczalność doskonała, pieni się przy mieszaniu lekko, potem piana znika RE: Relacja by BrotheR - cel Champion - Purina - 24-02-2012 18:49 To nie ograniczaj węgli do zera stopniowo minimalizuj. Poza tym organizm załapuje po czasie, że węgli mu brak. |