Relacja by BrotheR - cel Champion - Wersja do druku +- Muscle-Centre.pl | Forum Kulturystyczne (http://muscle-centre.pl) +-- Dział: Muscle-Centre for You (/dzial-muscle-centre-for-you) +--- Dział: Dzienniki Treningowe (/dzial-dzienniki-treningowe) +--- Wątek: Relacja by BrotheR - cel Champion (/watek-relacja-by-brother-cel-champion) |
RE: Relacja by BrotheR - cel Champion - Purina - 27-02-2012 22:17 Do prostowania nóg? Czyli co? Jakoś nie umiem sobie wyobrazić. To jest 'prostowanie nóg', czy może wypychanie? RE: Relacja by BrotheR - cel Champion - BrotheR - 27-02-2012 22:30 wystarczyło w google wpisać prasa do nóg RE: Relacja by BrotheR - cel Champion - Purina - 27-02-2012 22:32 No to prostowanie nóg na maszynie w siadzie RE: Relacja by BrotheR - cel Champion - BrotheR - 27-02-2012 22:33 no to prasa do nóg tak to się zwie Puriinaaaa gooooooogle ah ta smerfetka :* RE: Relacja by BrotheR - cel Champion - Bartek16 - 27-02-2012 22:34 O taki sprzęt by się przydał na tą siłownie gdzie ja chodze RE: Relacja by BrotheR - cel Champion - BrotheR - 27-02-2012 22:36 bartek to służy tylko do kosmetyki jak zaczynałem z siłownią to wg z tego nie korzystałem bo nie ma sensu marnować miejsca na inne ćwiczenie, porządniejsze dla osoby, która zaczyna RE: Relacja by BrotheR - cel Champion - robo815 - 27-02-2012 22:45 Ja używam jako rozgrzewkowe cwiczenie lub dopompujące RE: Relacja by BrotheR - cel Champion - BrotheR - 27-02-2012 22:53 tak samo zrobiłem ostatnio widać w rozpisce, bardzo fajny efekt RE: Relacja by BrotheR - cel Champion - robo815 - 27-02-2012 23:24 Mateusz za duzo to Cię nie uratuje z udami.Szeroki rozstaw ud ale to pewnie wiedziałeś RE: Relacja by BrotheR - cel Champion - BrotheR - 27-02-2012 23:28 szeroki rozstaw w przysiadzie? bardziej bym myślał, że wąski bo szeroki mi katował bardziej dwójki, pośladkowe i przywodziciele tak jak MC sumo chyba, że w czym innym mówisz? jak dziś gadałem z szefem siłki to mówił, że to będzie ciężka bardzo robota bo taki kształt mięśnia jest uwarunkowany genetycznie i będzie rósł jedynie jak cała masa mięśnia będzie szła... mówił, że za bardzo nie da się nic z tym zrobić specjalnego no ale będę próbował, postaram się nadrobić w jakiś inny sposób to wizualnie dzięki Robert |