![]() |
Dziennik by Pietro - Wersja do druku +- Muscle-Centre.pl | Forum Kulturystyczne (http://muscle-centre.pl) +-- Dział: Muscle-Centre for You (/dzial-muscle-centre-for-you) +--- Dział: Dzienniki Treningowe (/dzial-dzienniki-treningowe) +--- Wątek: Dziennik by Pietro (/watek-dziennik-by-pietro) |
RE: Dziennik by Pietro - Lax - 06-04-2012 19:43 Nie chciałem twoich 5 cm ;D wystarczy , że moje znikną ![]() RE: Dziennik by Pietro - Pietro_1 - 06-04-2012 19:59 (06-04-2012 19:43)Lax napisał(a): Nie chciałem twoich 5 cm ;D wystarczy , że moje znikną To zamieńmy się nogami;d RE: Dziennik by Pietro - Pietro_1 - 07-04-2012 11:19 Jak wiadomo wyeliminowałem z planu na barki wyciskanie zza karku. Zastanawiam się nad wyciskanie sztangielek lub military press( to jest w zastępstwie wyciskania zza karku). Wyciskanie sztangi z przed głowy zostaje. Plan na barki wygląda nastepująco 1.Wyciskanie sztangi sprzed głowy 4sx8pow/ (military press lub wyciskanie sztangielek) 2.Podciąganie sztangi wzdłuż tułowia(pod brodę) 4sx8pow 3.Unoszenie sztangielek w opadzie tułowia 3s Pytanie wyciskanie sztangielek czy military press czy może co innego? RE: Dziennik by Pietro - Mr. Body - 07-04-2012 12:22 ja robie wyciskanie sztangi podchwytem na przednie i nie narzekam RE: Dziennik by Pietro - Pietro_1 - 07-04-2012 12:27 (07-04-2012 12:22)Mr. Body napisał(a): ja robie wyciskanie sztangi podchwytem na przednie i nie narzekam Ja robię to samo tylko nachwytem, na zmianę z zza karku robiłem a teraz zamiast zza karku chce zastąpić czym innym? RE: Dziennik by Pietro - BrotheR - 07-04-2012 12:30 nie będę doradzał ćwiczeń bo takie ruchy sam sobie musisz dopasować, nie znam Twojego ciała ale Ci podpowiem gdzie szukać: cz. przednia naramiennych - zgina ramię do przodu i rotuje do wewnątrz cz. boczna naramiennych - odwodzi ramię do poziomu cz. tylna naramiennych - zgina ramię w tył i rotuje na zewnątrz zaoszczędziłem Ci czasu poszukiwania, teraz wystarczy, że dopasujesz sobie do tych ruchów ćwiczenia i masz trening gotowy ![]() RE: Dziennik by Pietro - Diabeł 88 - 07-04-2012 12:31 Witaj! Z tego co widzialem na fimach masz bardzo nisko sufit w piwnicy wiedz Military Press odpada.Chyba nie dokonca wiesz na czym to polega ![]() Nie jestem ostatnio zbyt czesto na forum ale jezeli chcesz tymi 3 cwiczeniami zalatwic naramienne to zapomnij ![]() PS:Nie wiem czy o tym juz pisales ale widze,ze jestes dosc silny wieddz moje pytanie brzmi: jak u Ciebie z wynikami silowymi? ![]() ![]() RE: Dziennik by Pietro - Pietro_1 - 07-04-2012 12:34 Wyniki siłowe;D taaa A co mam podać np barki wycisk , klata, mc, przysiad, biceps , triceps , czy co ?? ;d Military press mogę wyjśc na dwor albo do innej piwnicy ale wiąze sie to z strata czasu wiec chyba zostane przy wycisku sztangielek ![]() (07-04-2012 12:30)BrotheR napisał(a): nie będę doradzał ćwiczeń bo takie ruchy sam sobie musisz dopasować, nie znam Twojego ciała ale Ci podpowiem gdzie szukać: Dzieki ;d RE: Dziennik by Pietro - Diabeł 88 - 07-04-2012 12:39 Przysiad,MC,WL ![]() ![]() RE: Dziennik by Pietro - Pietro_1 - 07-04-2012 12:41 (07-04-2012 12:39)Diabeł 88 napisał(a): Przysiad,MC,WL Zapytam kumpla czy dziś chce trening nogi+barki czy zrobimy te wyniki siłowe :0 |