![]() |
Relacja by BrotheR - cel Champion - Wersja do druku +- Muscle-Centre.pl | Forum Kulturystyczne (http://muscle-centre.pl) +-- Dział: Muscle-Centre for You (/dzial-muscle-centre-for-you) +--- Dział: Dzienniki Treningowe (/dzial-dzienniki-treningowe) +--- Wątek: Relacja by BrotheR - cel Champion (/watek-relacja-by-brother-cel-champion) |
RE: Relacja by BrotheR - cel Champion - BrotheR - 28-02-2012 22:38 Robert oczywiście rozważam to ![]() ![]() dziękuję za propozycję ![]() RE: Relacja by BrotheR - cel Champion - BrotheR - 01-03-2012 14:31 Trening zrobiłem wczoraj z racji, że dziś mnie nie ma w mieście u siebie ![]() Trening jako jedyny od dłuższego czasu zaliczony do nieudanych... nigdy więcej nie przełożę treningu z "jakiegoś" powodu, dzień wcześniej były barki więc klatki nie mogłem dobrze przerobić bo barki ciągle bolały... odradzam każdemu robić klatki dzień po barkach, jest to durny pomysł, musi być przynajmniej dzień przerwy ![]() klatkę spompowałem ale to nie było to co zawsze, nie mogłem jej "dopiec", na łapy zrobiłem tylko po 2 ćwiczenia w superseriach dla odmiany ale się nie chciało już przez zrypany trening klatki... nie będę rozpisywał treningu, jutro dwójki także się wyżyje na nich ![]() kolejny dzień się nie ważę ![]() ![]() obwody zresztą też bo mierzę ![]() muszę jeszcze bardziej obciąć węgle i dodać Cardio, bo się robi niebezpiecznie ![]() 100+ to nie przelewki i nie zabawa tak jak przy 80kg... trzeba się mocno kontrolować, to takie spostrzeżenie moje ![]() Pozdrawiam RE: Relacja by BrotheR - cel Champion - Diabeł 88 - 01-03-2012 20:22 Bardzo dobrze idzie.A ile jeszcze pojdzie... ![]() ![]() Robert kto od podnoszenia ciężarów u was gości? Jest taki jakis As ? Chetnie na porady sie wybiore jezeli oczywiscie byla by taka mozliwosc. Jedno jest pewne,że w Ostrowiu Mazowieckim 2013r. jedziemy kibicowac Mateuszowi ![]() RE: Relacja by BrotheR - cel Champion - robo815 - 01-03-2012 21:10 Diablo nie zrozumiałem pytania? Mateusz pamiętaj o ścięgnach itp.!!! RE: Relacja by BrotheR - cel Champion - Purina - 01-03-2012 21:23 Uuu... zalewasz się? RE: Relacja by BrotheR - cel Champion - BrotheR - 01-03-2012 23:26 smerfetko trochę zbyt radykalnie powiedziane ![]() zarysy brzucha nie znikły także nie ma tragedii, ale wolę zapobiegać i mniej przybrać na wadze niż przesadzić z "masą" ![]() to i tak jest bardzo dużo, nadmierny pośpiech na pewno nie pomoże ![]() RE: Relacja by BrotheR - cel Champion - Purina - 02-03-2012 15:07 Nie ma sensu się spieszyć ![]() RE: Relacja by BrotheR - cel Champion - BrotheR - 02-03-2012 15:42 a Ty smerfetko kiedy dasz fotki ? ![]() ja dam za 2 tyg teraz ![]() Piątek: Dwugłowe Ud i prostowniki grzbietu:
1. Maszyna uginanie sztywno jednonóż 3x12 - 45kg 2. Glute ham raise (żuraw na ławce) 3x12 3. Wykroki jednonóż do środka (stopa też skręcona do środka) 3x15 - 2x21kg 4. Wymachy jednonóż w tył 3x12 - 30kg 5. MC na prostych stopy do wewnątrz hantlami 3x20 - 2x21kg 6. Pull Through stopy do wewnątrz szeroko 3x15 - 70kg 7. Uginanie kolan z ciężarem między stopami na poręczach 3x15 - 10kg 8. Maszyna uginanie sztywno jednonóż 3x15 - 45kg Przedramiona:
10. Uginanie nadgarstków wyciąg dolny tyłem 3x20 - 70kg11. Prostowanie nadgarstków łokcie o kolana 3x20 - 10kg Łydki:
12. Wspięcia i rozciąganie na palcach 3x50 - 70kgAż się doczekać dzisiejszego treningu nie mogłem ![]() ![]() dodałem żurawia na ławie, podpierałem nogi o prasę do nóg bo chciałem nie tylko kontrolowanie "opadać" ale też i uginać z powrotem, ale musiałem się ograniczać niestety bo maszyna mi z tyłu podskakiwała... pomimo że ma 109kg obciążenia + jej ciężar... muszę znaleźć inne miejsce do podpierania nóg ![]() ale ogólnie motyw jest przekozacki ![]() wewnętrznych rejonów dwójek plus mocny angaż przywodzicieli, szerzej kolana to mocniejszy angaż środka i zewnętrznych rejonów dwójek ![]() tak dla obeznania tak wygląda to ćwiczenie (to nie ja): robiłem dziś ćwiczenia ogólnie ze skręconą stopą do wewnątrz... hehe masakryczny daje to efekt ![]() praktycznie każdemu na dwójki ![]() ![]() przy Pull Though bardzo nisko schodziłem z takim ustawieniem szerzej nogi, po prostu rozrywało dwójki ![]() ![]() trening bardzo udany i mocno intuicyjny ![]() Pozdrawiam PS: dziś nie wytrzymałem i się zważyłem i pomierzyłem, waga spadła a obwody wzrosły ![]() RE: Relacja by BrotheR - cel Champion - Purina - 02-03-2012 15:55 Ja bym na twarzy wylądowała, haha ![]() Kiedyś wrzucę, usunęłam z tamtego forum, żeby nikt nie widział ![]() RE: Relacja by BrotheR - cel Champion - BrotheR - 02-03-2012 16:04 hehe ale kozacki ten żuraw jest ![]() smerfetko ale nie wrzucaj tych starych fot z przed lat ![]() ![]() |