![]() |
Relacja by BrotheR - cel Champion - Wersja do druku +- Muscle-Centre.pl | Forum Kulturystyczne (http://muscle-centre.pl) +-- Dział: Muscle-Centre for You (/dzial-muscle-centre-for-you) +--- Dział: Dzienniki Treningowe (/dzial-dzienniki-treningowe) +--- Wątek: Relacja by BrotheR - cel Champion (/watek-relacja-by-brother-cel-champion) |
RE: Relacja by BrotheR - cel Champion - maniak7000 - 04-03-2012 01:30 super focia ![]() RE: Relacja by BrotheR - cel Champion - robo815 - 04-03-2012 10:15 Szeroko,niedługo bokiem do domu bedzisz wchodził ![]() RE: Relacja by BrotheR - cel Champion - BrotheR - 04-03-2012 11:07 dzięki, na to liczę ![]() ![]() dziś dzień wolny ![]() ![]() RE: Relacja by BrotheR - cel Champion - BrotheR - 05-03-2012 15:02 Poniedziałek: Grzbiet:
1. Wiosło podchwytem sztangą łamaną 3x12 - 90kg2. Drążek nachwytem 3x12 3. wiosło jednorącz hantlem 3x10 - 52kg 4. Ściąganie łopatek z kontrolowanym wymachem w hantlami leżąc na ławce 3x12 - 2x21kg 5. ściąganie drążka wyciągu górnego chwyt młotkowy (z wypięciem się w przód) 3x12 - 70kg 6. ściąganie linki wyciągu dolnego siedząc wąsko chwyt młotkowy 3x12 - 80kg 7. ściąganie łopatki w pochyleniu przodem hantel 3x20 - 24kg Bicepsy:
8. Młotki skos +30 stopni leżąc na brzuchu 3x12 - 2x21kg9. Uginanie sztangą łamaną leżąc na ławce +30 stopni 3x12 - 30kg 10. Uginanie o kolano 3x12 - 21kg 11. Brama 3x12 - 2x30kg Łydki:
12. wspięcia na palce 4x20 - 200kgTrening bez zastrzeżeń, jak zawsze pewne zmiany, tu coś odjąłem tu dodałem ![]() dziś 99,4kg, chcę powoli przejść te 100kg ![]() nie było za dużo do spalania ![]() dziś próbuje serc wieprzowych, 4h gotowania, trochę gumowate... ale da się zjeść ![]() ![]() polecam każdemu zmieniać kąty nachylenia/ugięć w ćwiczeniach, powód jest jasny, anatomia i połączenia danych mięśni do danych kości ![]() łydki powoli rosną, dziś na treningu pięknie żyłki powyskakiwały ![]() i to jest fajne w "gołych nogach", włosów nie ma to nic nie zakrywają ![]() nie mogę się doczekać redukcji jak pięknie żyły wywali na czwórkach ![]() póki co to tylko prześwity "ciemnych linii" są ![]() wg dziwnej obserwacji dziś dokonałem... prawa łopatka mocniej się "wyciąga" na zewnątrz niż lewa, na lewej przy wiośle ewidentnie mi blokuje coś wyciągnięcie tej łopatki i mam krótszy ruch... nie wiem co jest grane i dlaczego tak się dzieje, będę to korygował w jakiś sposób ![]() możliwe, że przez to mam problem z mocniejszym rozłożeniem łopatek w pozowaniu... Pozdrawiam RE: Relacja by BrotheR - cel Champion - pepe - 05-03-2012 15:29 focia pierwsza klasa BrotheR ![]() RE: Relacja by BrotheR - cel Champion - BrotheR - 05-03-2012 15:43 dzięki Floyd Polazłem do dziadka by mi obejrzał te łopatki, bo on się zna dość sporo, okazało się wg jego "obdukcji", że mam większą lewą łopatkę od prawej i stąd ta różnica w ruchu... mówi też, że przez to mogę mieć problem właśnie z tym pozowaniem, nie wyeksponuję tak mocno grzbietu jakbym chciał i tylko nabieranie większej masy będzie poprawiało ich wizualną wielkość... przesrane, ale lecim dalej i to mnie na pewno nie powstrzyma przed rozbudowaniem ogromnych pleców ![]() RE: Relacja by BrotheR - cel Champion - Mr. Body - 05-03-2012 16:21 musiałeś udać się do specjalisty żeby stwierdził że łopatkę masz większą ? na fotach co dałeś da dysproporcja nie jest aż tak zauważalna łopatki ofc, bo najszerszy trzeba podmasować., Trening widzę delikatny hehehe ![]() RE: Relacja by BrotheR - cel Champion - Purina - 05-03-2012 16:27 Nie martw się, wszystko da się zrobić. Zauważyłam kilka dni temu, jakie krzywe plecy mam i aż się za głowę złapałam, olaboga! ![]() ![]() Depilowałeś, czy goliłeś? Pamiętam, jaką dżunglę miałeś, haaa! ![]() RE: Relacja by BrotheR - cel Champion - BrotheR - 05-03-2012 16:32 depilowałem, krem do depilacji firmy Labell ![]() duża tuba 9,99zł ![]() nigdy więcej nie gole, do tej pory pozostały mi blizny po pryszczach... RE: Relacja by BrotheR - cel Champion - Purina - 05-03-2012 16:43 To Ci szybko odrosną (to nie depilacja, tylko roztapianie niestety). Użyj pasty cukrowej - nie klei się do skóry, tylko do włosa i nie boli tak, jak depilacja woskiem. Ostatnio się przekonałam i mogę polecić ![]() |